ΑΕΚ: Γκολ, πανηγυρισμοί και πάρτι στην “Αγιά Σοφιά” (vid)

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ επικρατώντας 2-0 στην "Αγιά Σοφιά" και η κάμερα των νικητών κατέγραψε όλες τις "κιτρινόμαυρες" στιγμές του θριάμβου της Ένωσης.

Η ΑΕΚ πέτυχε την έκτη συνεχόμενη νίκη της στη φετινή Super League και πρώτη επί του ΠΑΟΚ ως γηπεδούχος μετά το 2017 και οι φίλοι της Ένωσης που βρέθηκαν στην “Αγιά Σοφιά” απόλαυσαν αυτή τη μοναδική βραδιά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Το νικηφόρο σερί της συνέχισε η ΑΕΚ, καθώς επιβλήθηκε και του ΠΑΟΚ (2-0) στην OPAP ARENA το βράδυ της Κυριακής, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2022-23.

Με τον κόσμο να δημιουργεί απίστευτη ατμόσφαιρα και να στήνει ακόμη ένα κιτρινόμαυρο πάρτι στον Ναό, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είχε τον ρόλο του αφεντικού σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και προηγήθηκε στο 36’, έπειτα από κλέψιμο του Αραούχο, άμεση πάσα του Ελίασον και εκπληκτικό τελείωμα του Λιβάι Γκαρσία.

Στη συνέχεια η ομάδα μας έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα της, όμως το δεύτερο γκολ ήρθε τελικά στο 61’, όταν ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έκλεψε τη μπάλα, έκανε μια κούρσα, έβγαλε πάσα στον Ελίασον κι αυτός με εκπληκτική ενέργεια σέρβιρε στον Σέρβο άσο το 2-0″.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.