Βέλιτς “Θα ήταν πραγματικά άδικο αν δεν είχαμε πάρει αυτήν τη νίκη” (vid)

Σαφώς ικανοποιημένος για την παρθενική νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο τεχνικός της Λιβαδειάς μιλώντας αποκλειστικά στα κανάλια NOVA SPORTS και τον Γιώργο Αργυρόγλου

Νίκη-ανάσα για την ουραγό της βαθμολογίας, η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα για τη Λιβαδειά με τον Γιάσμικο Βέλιτς να μοιράζεται τις σκέψεις του λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του ματς.

Όπως ανέφερε: “Σίγουρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τους ποδοσφαιριστές μου που έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Την άξιζαν τη νίκη. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, όχι μόνον στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και στο πρώτο χάσαμε και πέναλτι και νομίζω πως θα ήταν πραγματικά άδικο αν δεν είχαμε πάρει αυτήν τη νίκη. Εναντίον ενός δύσκολου αντίπαλου, γρήγορου αντίπαλου, μιας πολύ καλής ομάδας αλλά αυτό κάνει, το να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι, την επιτυχία μας ακόμη πιο σημαντική. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και είμαι πραγματικά χαρούμενος γι’ αυτούς“.

Όσο για το τί κρατάει πέραν των τριών βαθμών: “Και στα προηγούμενα παιχνίδια, κάποια από αυτά, αξίζαμε κάτι παραπάνω αλλά δεν είχαμε διάρκεια. Σήμερα στην προσπάθειά μας είχαμε διάρκεια, χάσαμε και πέναλτι και παρόλα αυτά βγάλαμε αντίδραση, βάλαμε γκολ και χάσαμε ευκαιρίες ν’ αυξήσουμε το σκορ“.

Για το αν απογοητεύτηκε από την ισοφάριση και μετά το το χαμένο πέναλτι: “Σίγουρα απογοητεύεσαι αλλά το παιχνίδι συνεχίζεται, είχαμε πολλές ευκαιρίες και το πέναλτι και περίμενα να κάνουμε ευκαιρίες, το ζητούμενο όμως είναι να τις εκμεταλλευτείς και στη φάση του δεύτερου γκολ όλα πήγαν υπέροχα για μας, ένα ωραίο γκολ

Για το αν η πρώτη νίκη τον κάνει αισιόδοξο για τη συνέχεια: “Εγώ πάντα αισιόδοξος είμαι, θέλω και οι ποδοσφαιριστές μου να έχουν αυτήν την αισιοδοξία, να πιστεύουν στη δουλειά τους να πιστεύουν στους εαυτούς τους. Ελπίζω και πιστεύω αυτήν η νίκη να τους δώσει αυτήν την ώθηση. Ήταν άκρως απαραίτητη για μας, όχι μόνον για βαθμολογικούς λόγους αλλά κι ως επιβράβευση της πραγματικά μεγάλης προσπάθειας που κάνουμε στο διάστημα του ενός μήνας που είμαι εγώ εδώ κι ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνέχεια“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.