Κόουλμαν “Είχαμε μια ανεξήγητη νευρικότητα” (vid)

Οι εξηγήσεις που έδωσε ο τεχνικός των Περιστεριωτών αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης μιλώντας αποκλειστικά στα κανάλια NOVA SPORTS και τον Γιώργο Αργυρόγλου

Απογοητευμένος αλλά με σαφή εικόνα για το τί δεν πήγε καλά για τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά εμφανίστηκε ο Κρις Κόουλμαν.

Όπως σημείωσε ο 52χρονος Βρετανός τεχνικός: “Ναι, σήμερα είχαμε πάρα πολλά προβλήματα αμυντικά. Δεν είχαμε την απαραίτητη συνοχή κι αυτό μας κόστισε πάρα πολύ, δηλαδή είχαμε πάρα πολλά προβλήματα στην άμυνα. Είχαμε μια ανεξήγητη νευρικότητα, ειδικά στο αμυντικό σκέλος το οποίο επηρέασε και τον ρυθμό μας συνολικά. Ερχόμασταν δεύτεροι στις μπάλες κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα το να δεχτούμε αντεπιθέσεις κι αυτές οι αντεπιθέσεις ήταν που έφεραν το αρνητικό αποτέλεσμα“.

Και πρόσθεσε αναφερόμενος στο γεγονός ότι παρά την αντίδραση και την ισοφάριση και πάλι ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες: “Σίγουρα, έχασαν και το πέναλτι. Θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει εκεί, έβαλαν το δεύτερο γκολ. Σε κάθε επίθεσή τους είχαμε μια ανεξήγητη νευρικότητα κι αυτό μας κόστισε. Θεωρώ ότι έχουμε χάσει στα δύο τελευταία παιχνίδια, όπως και στο ματς με τον Βόλο, τη συνοχή μας και το να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα κι αυτό είναι το οποίο μας κοστίζει και σ’ αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.