Μελισσανίδης: “Εκπλήρωσα το όνειρό μου και όλων των ΑΕΚτζήδων”

Το όνειρό του πραγματικότητα έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφερόμενος στη δημιουργία της "Αγιά Σοφιάς".

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για τα συναισθήματά του μετά τη δημιουργία της “Αγιά Σοφιάς” τονίζοντας πως έκανε πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής τόσο δικό του όσο και όλων των ΑΕΚτζήδων.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν καλεσμένος της Νατάσας Ράγιου στο Feel Good Radio 104.9 και σε ερώτηση για το αν συνειδητοποιεί τι χαρά έχει δώσει στον κόσμο με την δημιουργία του γηπέδου τόνισε: «Η χαρά είναι και δική μου πολύ μεγάλη. Όνειρο ζωής. Πρώτα εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων».

Ακολούθως ο Δημήτρης Μελισσανίδης μιλώντας για την “Αγιά Σοφιά” ανέφερε: «Κουραστήκαμε, αλλά τα καταφέραμε. Έχουμε φτιάξει ένα γήπεδο στολίδι, πρότυπο και πρέπει τώρα και οι νέοι μας να το διαφυλάξουν, να το προσέξουν και να παραμείνει πάντα έτσι όμορφο όπως το παραδίδουμε».

Επίσης, μίλησε για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας από τη μέρα που επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια, λέγοντας: «Το γήπεδο δίνει πάντα την δική του δυναμική αλλά έχουμε και καλή ομάδα. Όλα αυτά τα χρόνια παίζαμε σε αυτό το Νταχάου εκεί, ούτε να το ακούω δεν θέλω αυτό το γήπεδο. Το άχαρο, το ψυχρό ΟΑΚΑ. Αλλά τώρα έχουμε το γήπεδο μας, έχουμε και την δεύτερη έδρα μας στα Σπάτα αν χρειαστεί, οπότε βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.