Οι πρωταγωνιστές της ΑΕΚ (vids)

Η ΑΕΚ είναι αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στη Super League, με πέντε παίκτες της Ένωσης να είναι στις κορυφαίες στατιστικές κατηγορίες του πρωταθλήματος.

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι πρώτος σκόρερ, ο Νίκλας Ελίασον έχει δημιουργήσει τα περισσότερα γκολ, ο Ορμπελίν Πινέδα μοιράζει παιχνίδι, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έχει τα περισσότερα γεμίσματα και ο Σέρχιο Αραούχο είναι ο πρώτος σε τελικές.

Αυτοί είναι οι πέντε πρωταγωνιστές της ΑΕΚ στη Super League φέτος, έχοντας ο καθένας τη δική του κομβική συνεισφορά στην επίτευξη των στόχων της Ένωσης σε κάθε ματς. Φυσικά, αν δεν υπήρχε η εξαιρετική λειτουργία όλου του συνόλου ούτε αυτοί θα μπορούσαν να διακριθούν.

Πάμε όμως να δουμε τι έχει κάνει ο καθένας ξεχωριστά:

  • Λιβάι Γκαρσία: Έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ για την ΑΕΚ, της οποίας είναι ο πρώτος της σκόρερ με πέντε τέρματα. Βρίσκεται στην 3η θέση του πίνακα των σκόρερ, πίσως από Αϊτόρ με 8 και Καρέλη με 6.
  • Σέρχιο Αραούχο: Είναι ο πρώτος παίκτης του πρωταθλήματος σε προσπάθειες για γκολ, καθώς από τα πόδια του έχουν τελειώσει 29 φάσεις. Στη δεύτερη θέση είναι ο Αϊτόρ με 25 και στην τρίτη ο Λιβάι Γκαρσία με 22.
  • Ο Λιβάι Γκαρσία είναι ο παίκτης της ΑΕΚ που σκοράρει με τις λιγότερες τελικές στο παιχνίδι. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο χρειάζεται 4.4 προσπάθειες για να βρει ένα γκολ.
  • Νίκλας Ελίασον: Στη Λιβαδειά έβγαλε την τρίτη του ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα που τον φέρνουν στην 3η θέση της σχετικής λίστας στη Super League. Πρώτος είναι ο Κλωναρίδης με 5 και δεύτερος ο Πάολο Φερνάντες του Βόλου (και από τον Ιανουάριο της ΑΕΚ) με 4.
  • Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Έχει αγωνιστεί σε 8 παιχνίδια φέτος με την ΑΕΚ στη Super League και έχει 17 πετυχημένα γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή από τα 45 που έχει επιχειρήσει. Πρώτος με 25 είναι ο Βαλμπουενά και δεύτερος ο Σόρια του ΠΑΣ Γιάννινα με 24.
  • Ορμπελίν Πινέδα: Ο Μεξικανός εκτός των τριών γκολ που έχει πετύχει με τη φανέλα της ΑΕΚ, είναι ο παίκτης από τα πόδια του οποίου περνάει περισσότερες φορές η μπάλα. Ο Πινέδα έχει βγάλει 70 πάσες στη Super League και είναι στην τρίτη θέση, πίσω από τον πρώτο Χουάνγκ του Ολυμπιακού με 98 και Ντάντας του ΠΑΟΚ με 80.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.