ΟΦΗ – Λαμία 0-0 : Μπορούσαν καλύτερα, έμειναν στον… πόντο! (hls)

Από έναν βαθμό πήραν ΟΦΗ και Λαμία, δείχνοντας οι δύο ομάδες – δεδομένων των συνθηκών – πως μπορούσαν και ίσως να άξιζαν κάτι παραπάνω

Στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ» βρέθηκε και ο νέος προπονητής της Κρητικής ομάδας, Βάλντας Νταμπράουσκας που έφτασε σήμερα στο Ηράκλειο προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντά του.

Αμιγώς επιθετικό το σχήμα που επέλεξε για τον ΟΦΗ ο Πέδρο Καραβέλας με τους Ντουρμισάϊ, Τοράλ, Γκερέρο και Τζου στο αρχικό σχήμα όπου βρέθηκε για πρώτη φορά ο Τοράριρσον!
Κάτω από τα γκολπόστ επανήλθε ο Μανδάς και μπροστά του οι Βούρος, Διαμαντής, Τοράριρσον, Λάρσον.
Στη μεσαία γραμμή οι Περέα, Μεγιάδο και οι Τοράλ, Τζου, Γκερέϊρο πίσω από τον Ντουρμισάϊ

Ο Τζιανλούκα Φέστα δίχως τον Μποάκουε στη διάθεσή του, παρέταξε τους Σαράνοφ κάτω από τα γκολπόστ με τους Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζο, Γκοράνοφ μπροστά του. Ο Μπεχαράνο ακριβώς μπροστά του με τους Νούνιες, Ντε Βιντσέντι, Τσανδάρη και Τσιλούλη πίσω από τον προωθημένο Μανούσο.
Με δημιουργικές διαθέσεις κι από τις δύο ομάδες ξεκίνησε το ματς – λογικό ως ένα σημείο έτσι όπως παρατάχθηκαν – με τον ΟΦΗ να έχει την αύρα της έδρας σε συνδυασμό με την πίεση των τελευταίων εξελίξεων, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να κυριαρχήσουν στη μεσαία γραμμή και ως ένα σημείο κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους φαντάζοντας ως η πιο επικίνδυνη ομάδα στο τερέν..
Στο ίδιο μοτίβο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με την ομάδα της Φθιώτιδας να είναι και πάλι η ομάδα με το πιο «δομημένο» σύστημα ανάπτυξης, χάνοντας 2-3 πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Μανούσο (57’) και Ντε Βιντσέντι που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μανδάς!

Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο 20λεπτο προσάθησαν να ανεβάσουν τις γραμμές και στο 72’ άγγιξαν το γκολ όταν από το σουτ του Ντουρμισάϊ, εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Σαράνοφ!
Πέντε λεπτά πιο μετά, στην κόντρα η Λαμία πέταξε άουτ άλλη μια ευκαιρία όταν μόνος του ο Γιακουμάκης σούταρε εκτός εστίας!
Από μια μεγάλη ευκαιρία για την νίκη έχασαν οι δύο ομάδες στην εκπνοή! Αρχικά όταν ο Νούνιες στο 89’ βγήκε μόνος απέναντι στον Μανδά και καθυστέρησε να σουτάρει κι αμέσως μετά, στην άλλη περιοχή, ο νεαρός Θεοδοσουλάκης σούταρε για να αποκρούσει ο Σαράνοφ και στην επαναφορά το νέο σουτ τράνταξε (!!) το οριζόντιο δοκάρι…
Σε γενικές γραμμές δίκαιο αποτέλεσμα – ως μοιρασιά – για δύο ομάδες που μέσα από τις αρετες και τις αδυναμίες τους προσπάθησαν όπως μπορούσαν για το θετικό αποτέλεσμα και για την κάθε μια, η ήττα θα ήταν μάλλον ένα άδικο αποτέλεσμα!

ΟΦΗ: Μανδάς, Διαμαντής, Λάρσον, Θοράρισον (68’ Μπαλογιάννης), Βούρος, Περέα, Μεγιάδο (73’ Στάϊκος), Τοράλ, Τζου Μέσακ, Γκερέρο, Ντουρμισάι

ΠΑΣ Λαμία : Σαράνοφ, Αντέτζο, Τζανδάρης, Νούνιες, Μανούσος (84’ Ρόμανιτς), Ντε Βινσέντι (66’ Σλίβκα), Σιμόν, Μπεχαράνο (76’ Γιακουμάκης), Γκοράνοφ, Τσιλούλης (66’ Ασκόφσκι), Κορνέζος

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”ΟΦΗ – Λαμία 0-0 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”ΟΦΗ – Λαμία 0-0″,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8xMC8yNC8xOS80MF81NF82MzU2ZWE0NmIxZGQ4LmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M38S”,”uploadDate”:”2022-10-24T19:35:36.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=3y8om249ji07mppg&playlistId=v-cnuejmvgfw61″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.