ΑΕΚ: Έξοδος με κινδύνους, αλλά με ποιότητα που μπορεί να τους ξεπεράσει

Η ΑΕΚ με την ορμή που έχει από τις πέντε σερί νίκες πηγαίνει στη Λιβαδειά για το ματς με τον Λεβαδειακό και στόχο ένα ακόμα "τρίποντο" που θα την διαιτηρήσει κοντά στον Παναθηναϊκό.

Όταν κερδίζεις όλα δουλεύουν ρολόι, η ψυχολογία είναι στα ύψη και το μόνο που σκέφτεσαι είναι πότε θα έρθει το επόμενο ματς για να προσθέσεις μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό σου.

Η ΑΕΚ με τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες και τη μία στο κύπελλο Ελλάδας επί του ΠΑΣ έχει “χτίσει” ισχυρή αυτοπεποίθηση και σε συνδυασμό με την ποότητα που έχει είναι ικανή να προσπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο της.

Δείτε επίσης όλα όσα είπε στο Novasports.gr ο Ματίας Αλμέιδα.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Λεβαδειακός “καίγεται” για βαθμούς, αλλά η Ένωση δεν έχει δείξει πως είναι διατεθειμένη να κάνει εκπτώσεις φέτος. Η απώλεια με τον Βόλο ήταν μία εκτός προγράμματος απώλεια και οι “κιτρινόμαυροι” με βάση τα όσα έχουν δείξει δεν σκοπεύουν να έχουν και άλλη.

Το ματς της Λιβαδειάς που θα διεξαχθεί με περισσότερους από 1.000 φίλους της ΑΕΚ στις εξέδρες κρύβει “παγίδες” λόγω και της έντονης επιθυμίας του Λεβαδειακού να πάρει κάτι, αλλά η Ένωση έχει την ποιότητα να προσπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο της.

Άλλωστε, αν θέλεις να είσαι ομάδα που σκοπεύεις να πρωταγωνιστείς αυτά τα παιχνίδια οφείλεις να τα “καθαρίζεις” με συνοπτικές διαδικασίες. Φυσικά και υπάρχει και ο αντίπαλος, αλλά η ΑΕΚ πρέπει πάντα να έχει στόχο τη νίκη. Είτε παίζει στην “Αγιά Σοφιά“, είτε μακριά από αυτήν.

Βασικός για πρώτη φορά και στο πρωτάθλημα αναμένεται στο ματς με τον Λεβαδειακό ο Σιντιμπέ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Με αλχημείες στην άμυνα

Σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα, ο Αργεντινός προπονητής για πρώτη φορά φέτος δεν θα έχει καθαρό αριστερό μπακ. Οι μυϊκοί τραυματισμοί τον Μοχαμαντί και Χατζισαφί αφήνουν κενό στην αριστερή πλευρά, με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ να είναι ο επικρατέστερος για να πάρει τη θέση.

Από εκεί και έπειτα δεν πρόκειται να δούμε ούτε κάποια έκπληξη στα πρόσωπα, ούτε στο σύστημα που θα ακολουθήσει η ΑΕΚ. Έτσι, η πιθανότερη ενδεκάδα είναι ο Αθανασιάδης στο τέρμα, δεξιά ο Ρότα, αριστερά ο Σιντιμπέ και στόπερ οι Μουκουντί, Βίντα. Ο Σιμάνσκι θα είναι στο έξι, με τους Ελίασον, Γκατσίνοβιτς στις πλευρές του ρόμβου, στην κορυφή του οποίου θα βρίσκεται ο Πινέδα, με τους Γκαρσία και Αραούχο να είναι το επιθετικό δίδυμο.

Εκτός παραμένουν με μυϊκούς τραυματισμούς οι Άμραμπατ, Τσούμπερ και Φαν Βέερτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.