Ολυμπιακός: Το “boost” Βαλμπουενά σε Σαμασέκου και τα 18 λεπτά στο Αγρίνιο

Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου πήρε την πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του στον Ολυμπιακό κόντρα στον Ολυμπιακό. Πως τον αντιμετώπισε μετά το ματς ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Ολυμπιακός είχε πολλά πρόσωπα που ξεχώρισαν στο ματς του Αγρινίου απέναντι στον Παναιτωλικό (0-2). Απ’ τους σκόρερ των πανέμορφων τερμάτων, Μπιέλ και Βαλμπουενά, ως τον μαέστρο Χάμες και τους αστείρευτους δυνάμεων Ιν Μπομ και Εμβιλά. Μαζί τους έβαλε λιθαράκι νίκης και ο Ντιαντιέ Σαμασέκου, ο οποίος αγωνίστηκε στα τελευταία 18 λεπτά του ματς. Αυτή ήταν η πρώτη επί της ουσίας συμμετοχή του με τον Ολυμπιακό, καθώς στην προηγούμενη έπαιξε για ελάχιστα δευτερόλεπτα απέναντι στον Ατρόμητο, απλά για να πάρει μυρωδιά της νέας του ομάδας. Αφού προσπέρασε το στάδιο προσαρμογής και ξεπέρασε τον τραυματισμό του, πήρε θέση στο γήπεδο και το πρώτο δείγμα ήταν ενθαρρυντικό για το μέλλον της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού.

Ο Σαμασέκου σ΄αυτά τα 18 λεπτά είχε 23 επαφές με την μπάλα, αποκαλύπτοντας στοιχεία ενός παίκτη, ο οποίος δεν κρύβεται στο παιχνίδι. Έδειξε πληθωρικότητα στη μεσαία γραμμή πασάροντας με ποσοστό ευστοχίας κοντά στο 76%. Ο μέσος απ’ το Μάλι είχε πέντε λάθη, ωστόσο ήταν κάτι αναμενόμενο για έναν παίκτη, ο οποίος παίρνει αγωνιστικά λεπτά μετά από αρκετό καιρό. Ο Μίτσελ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος μετά το φινάλε του παιχνιδιού με τον Σαμασέκου. Ο Ισπανός είχε όλη την εβδομάδα προετοιμάσει τον Σαμασέκου για το ενδεχόμενο να παίξει στο Αγρίνιο ακόμα και ως βασικός.

Με την πρώτη παρουσία του Σαμασέκου ήταν ιδιαιτέρος ικανοποιημένος και ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος παίζει ρόλο “μέντορα” στ’ αποδυτήρια του Ολυμπιακού για τον Σαμασέκου. Ο Γάλλος βετεράνος μέσος έχει φροντίσει να βοηθήσει τον Σαμασέκου για να προσαρμοστεί ταχύτερα. Η βοήθεια που έχει λάβει ο “Σαμ” είναι κυρίως στο ψυχολογικό και πνευματικό σκέλος και μετά και την πρώτη του παρουσία, φαίνεται πως ο Μίτσελ θα του εμπιστευθεί άμεσα περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Αυτά θα έρθουν με τη Λαμία (30/10), καθώς ο Σαμασέκου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ (27/10). Ωστόσο η παρουσία του στη Χόφενχαϊμ και η προηγούμενη παρουσία του σε πέντε ματς κόντρα στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, τον κάνουν χρήσιμο σε παροχή μικρών πληροφοριών στο τεχνικό τιμ των Πειραιωτών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.