Ολυμπιακός: Να μη μείνει να θαυμάζει τις “ζωγραφιές”

Τα δύο όμορφα γκολ του Ολυμπιακού ας φέρουν αισιοδοξία, ας μην κρύψουν τα προβλήματα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναιτωλικού με σχετική ευκολία με τους Μπιέλ και Βαλμπουενά να σκοράρουν για το τελικό σκορ, δύο πανέμορφα τέρματα. Οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες και να προσπεράσουν την εκτός έδρας μονομαχία με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Μίτσελ δεν στάθηκε τυχαία στην αυτοπεποίθηση της ομάδας του που δυνάμωσε μετά τη νίκη. Αυτό είναι το κύριο κέρδος. O Ολυμπιακός περπάτησε στο σωστό μονοπάτι των τελευταίων εβδομάδων και δεν είχε απώλειες. Ο Παναιτωλικός δεν αποτέλεσε φόβητρο με κανέναν τρόπο. Ακόμα και τις αντεπιθέσεις που βρήκε στον δρόμο του ήταν χλιαρός και εντελώς ακίνδυνος για τον Πασχαλάκη.

Η νίκη λοιπόν ήταν θέμα της αποτελεσματικότητας του Ολυμπιακού που με τέτοια ποιότητα στο ρόστερ, φαίνεται πως θα καθαρίζει εύκολα ή δύσκολα αυτά τα παιχνίδια. Όταν μπαινοβγαίνουν παίκτες όπως Χάμες, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Σαμασέκου, Σωκράτης, Μασούρας και λοιποί το έργο των αντιπάλων γίνεται αρκετά περίπλοκο.

Τα δύο γκολ του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικά με τον Μπιέλ και τον Βαλμπουενά να δείχνουν τη μαεστρία τους. Ωστόσο δεν πρέπει κανείς να σταθεί παραπάνω απ’ όσο πρέπει στη συγκεκριμένη νίκη. Ακολουθεί το ματς με τη Φράιμπουργκ (27/10), στο οποίο οι Πειραιώτες πρέπει επειγόντως να βρουν το καλό ευρωπαϊκό τους πρόσωπο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.