Ο κόσμος επέστρεψε στα γήπεδα της Superleague!

Έχει... σημάνει η επιστροφή του κόσμου στα ελληνικά γήπεδα και το novasports.gr παρουσιάζει την… απόδειξη μέσα από τη "γλώσσα" των αριθμών.

Γεμάτες εξέδρες, παλμός, τραγούδια, γιορτινή ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα! Η Superleague είχε καιρό να ζήσει τέτοιες… ομορφιές, καθώς στο φετινό πρωτάθλημα έχει σημάνει η επιστροφή του κόσμου και το novasports.gr παρουσιάζει την… απόδειξη μέσα από τη “γλώσσα” των αριθμών.

Στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχουν κοπεί 387.587 στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, ένας αριθμός σημαντικός και κατά πολύ μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο της περσινής σεζόν (229.591 εισιτήρια). Η αύξηση στην προσέλευση ξεπερνά το 50% σε σύγκριση με την περσινή σεζόν, ένα θετικό σημάδι για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναφορικά με τις ομάδες, η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή έχει τη μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων, λόγω και του νέου γηπέδου, καθώς ο μέσος όρος θεατών είναι 21.807 στα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα (δύο στη Ριζούπολη, δύο στη Νέα Φιλαδέλφεια).

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός με μέσο όρο 17.306 εισιτηρίων, στην τρίτη θέση ο ΠΑΟΚ με μέσο όρο 12.603 εισιτήρια, στην τέταρτη θέση ο Παναθηναϊκός με μέσο όρο 11.511 εισιτήρια και στην πέμπτη θέση είναι ο Άρης με μέσο όρο 9.618 εισιτήρια.

Η έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ήταν αυτή με τη μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων στα ελληνικά γήπεδα, καθώς 77.870 θεατές παρακολούθησαν από κοντά τους αγώνες της Superleague και ακολουθεί η 8η αγωνιστική με 70.091 εισιτήρια.

Τα εισιτήρια που έχουν “κόψει” οι ελληνικές ομάδες στο πρωτάθλημα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.