Ολυμπιακός: Η ευκαιρία του… αήτηττου Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έχοντας στην πλάτη του την κατάλληλη εμπειρία.

Ο Μίτσελ προσπέρασε τον σκόπελο της Καραμπάγκ στο Μπακού και ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (17/10, 20.00, MC LIVE Novasports.gr). Ο Ισπανός τεχνικός πονοκεφαλιάζει για την κατάσταση του Βρσάλικο και του Εμβιλά (κυρίως για τον δεύτερο) και έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στις υπόλοιπες θέσεις του αρχικού σχήματος. Σε ό,τι αφορά το κέντρο της άμυνας, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα είναι ξεκάθαρα ο ένας απ’ τους δύο της εξίσωσης. Από εκεί και πέρα, ο Παπέ Σισέ έχει χάσει έδαφος σωματικά και πνευματικά και απομένουν οι επιλογές του Ντόη και του Μπα.

Ο νεαρός Ανδρέας Ντόη τα πήγε εξαιρετικά στο Μπακού και έσβησε τις εντυπώσεις απ’ το αυτογκόλ στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ. Ο Μίτσελ ωστόσο δεν έχει στα πλάνα του να “ξεζουμίσει” τον πιτσιρικά με συνεχόμενα ματς. Η περίσταση ενός καυτού ντέρμπι, όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ, δεν φαντάζει ιδανική ευκαιρία για να βρεθεί ξανά στο αρχικό σχήμα ο Ντόη. Την ίδια ώρα είναι διαθέσιμος και σε καλύτερη κατάσταση, ξεπερνώντας πλήρως τον τραυματισμό του, ο Ουσεϊνού Μπα.

Όπως όλα δείχνουν ο Σενεγαλέζος θα είναι ο εκλεκτός για ντουέτο του Σωκράτη. Ο Μπα έχει μέχρι στιγμής αγωνιστεί επτά φορές απέναντι στον ΠΑΟΚ, έχοντας ξεκινήσει σε όλα σαν βασικός. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έχει να θυμάται πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες απέναντι στους “Θεσσαλονικείς”, αγνοώντας την ήττα. Μάλιστα έχει σκοράρει το μοναδικό του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο ματς της Τούμπας για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στις 13 Ιανουαρίου 2021. Να μην ξεχνάμε βέβαια και το αυτογκόλ του Μπα επίσης σε παιχνίδι της Τούμπας (1-1) στις 30 Ιανουαρίου 2022.

Για όλα τα παραπάνω ο Μπα προκρίνεται για το κέντρο της άμυνας και το συγκεκριμένο ματς αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία καθιέρωσης για τον 26χρονο, τώρα που το ρόστερ διψάει στη θέση του κεντρικού αμυντικού!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.