Η ΑΕΚ και η πολυφωνία στο σκοράρισμα (vids)

Η ΑΕΚ στις επτά αγωνιστικές της Super League, έχει ανοίξει το σκορ στα έξι ματς, εκ των οποίων κέρδισε τα πέντε.

Όταν σκοράρει πρώτη η ΑΕΚ συνήθως κερδίζει και τον αγώνα μετά από επτά αγωνιστικές στη Super League. Μοναδική φορά που σκόραρε πρώτη και δεν τα κατάφερε στο τέλος ήταν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όπου οι «πράσινοι» έκαναν την ανατροπή με δύο πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στο μοναδικό ματς που δεν σκόραρε γνώρισε και την ήττα, ήταν την δεύτερη αγωνιστική στη Ριζούπολη από τον Βόλο, ο οποίος προηγήθηκε με τον Ντέλετιτς και κράτησε το 0-1 μέχρι το τέλος του αγώνα.

Στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια φέτος, η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ και στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη και μάλιστα δίχως να ανησυχήσει καθόλου, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως σε αυτά τα ματς τα γκολ ήρθαν από πέντε διαφορετικούς παίκτες.

Στην πρεμιέρα κόντρα στη Λαμία το σκορ άνοιξε ο Σέρχιο Αραούχο στο 35ο λεπτό, ενώ την τρίτη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΣ στη Ριζούπολη το πρώτο γκολ ήρθε από τον Πινέδα στο 39’.

Ακολούθησε το ματς στο Αγρίνιο με σκόρερ στο τρίτο λεπτό του δεύτερου μέρους τον Λιβάι Γκαρσία, ενώ με τον Ιωνικό ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς πέτυχε το πιο γρήγορο φετινό γκολ της Ένωσης με τον Σέρβο να ανοίγει το σκορ στο 6ο λεπτό γράφοντας παράλληλα ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης που σκόραρε στην «Αγιά Σοφιά».

Το δεύτερο πιο γρήγορο γκολ της φετινής σεζόν για την ΑΕΚ ήρθε στο ματς με τον Άρη, με τον Σιμάνσκι να σκοράρει μετά από 28 λεπτά παιχνιδιού.
Αν αφήσουμε εκτός… εξίσωσης το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου ο Πινέδα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο ματς, η ΑΕΚ έχει πέντε διαφορετικούς σκόρερ που έχουν δώσει το προβάδισμα στην ομάδα τους.

Επίσης, για την Ένωση που έχει πετύχει 14 γκολ, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα, υπάρχουν 7 διαφορετικοί σκόρερ με τους Πινέδα, Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία να έχουν πετύχει τα 9 από αυτά. Τρία ο καθένας δηλαδή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.