Παναθηναϊκός: Ο Σωτήρης Αντωνίου αναλαμβάνει τη Β΄ ομάδα

Ο Σωτήρης Αντωνίου θα είναι εντέλει ο νέος προπονητής της Β΄ ομάδας του Παναθηναϊκού που θα συμμετάσχει και την εφετινή σεζόν στη Super League 2, διαδεχόμενος τον Γιάσμινκο Βέλιτς, ο οποίος «μετακόμισε» προ δύο εβδομάδων στον Λεβαδειακό.

Οι «πράσινοι» είχαν προχωρημένες συζητήσεις τις προηγούμενες ημέρες με τον πρώην προπονητή του ΟΦΗ και της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργο Σίμο, όμως δεν έφτασαν σε οριστική συμφωνία και στράφηκαν στην περίπτωση του 47χρονου Έλληνα τεχνικού, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στους πάγκους του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας.

Ο Αντωνίου είναι κάτοχος διπλώματος με UEFA PRO. Πρώτος σταθμός της προπονητικής καριέρας του υπήρξε η ΑΕΛ Καλλονής την περίοδο 2008-09 στην Δ΄ Εθνική.

Το 2010 ανέλαβε τον Εορδαϊκό, τον Ιανουάριο του 2011 εκ νέου την τεχνική ηγεσία της Καλλονής, ενώ ακολούθως εργάστηκε σε Πανηλειακό, ΠΑΣ Κόρινθο, Σπάρτη, Τρίκαλα, Κόρινθο, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, προτού αναλάβει την ΑΕΛ στη θέση του Ράτκο Ντόστανιτς. Στις 6 Αυγούστου 2019 υπέγραψε συμβόλαιο με την Λαμία, ενώ ακολούθησε ο Λεβαδειακός, όπου έμεινε μέχρι τον Οκτώβριο του 2021.

Πέρυσι είχε την τεχνική καθοδήγηση της Ρόδου. Σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Λάρισας, Ξάνθη, Απόλλωνα Πόντου, Φωστήρα, Εθνικό Αστέρα, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Τρίκαλα και Δόξα Δράμας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.