ΠΑΟΚ: Ξεχνάει Παναθηναϊκό, σκέφτεται Λεβαδειακό

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2/10) και επικεντρώνει στο επόμενο παιχνίδι, με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας - Ανεβάζει στροφές ο Κουλιεράκης

Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για την 7η αγωνιστική της SL1 στρέφεται πλέον η προσοχή των “ασπρόμαυρων”, που αφήνουν πίσω τους την ήττα στο ντέρμπι που προηγήθηκε με τον Παναθηναϊκό (2/10) στην Τούμπα. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα, οπότε χρόνος για σκέψεις περί του προηγούμενου αποτελέσματος δεν υπάρχει.

Την Τρίτη (4/10) όσοι βρέθηκαν στην αρχική εντεκάδα του ντέρμπι με τους “πράσινους” έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στην κυκλοφορία της μπάλας και κάποια κομμάτια τακτικής.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία ήταν καθαρή και πλέον μένει να φανεί πότε θα μπει ξανά στο κανονικό πρόγραμμα και αν υπολογίζεται για το ερχόμενο παιχνίδι. Ο Πορτογάλος φορ του ΠΑΟΚ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους τραυματίες, ατομικό στο γήπεδο έκανε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο οποίος ανεβάζει στροφές, ενώ το πρόγραμμά του συνέχισε κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Ο Μπράντον Τόμας υποβλήθηκε σε θεραπεία κι έκανε ασκήσεις στην πισίνα. Την Τετάρτη (5/10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.