Γκατσίνοβιτς: «Δεν περίμενα να ζήσω τέτοια ατμόσφαιρα» (vid)

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, μετά τη νίκη κόντρα στον Ιωνικό, αναφέρθηκε στα γκολ που σημείωσε αλλά και στο γεγονός πως έγραψε ιστορία με την φανέλα της ΑΕΚ.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στην COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στην COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8xMC8wMy8yMC8yMF80M182MzNiNDQxYjk3OTJhLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT5M11S”,”uploadDate”:”2022-10-03T20:23:16.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=3y8om249ji07mppg&playlistId=v-cnckf5uhb89t”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Ο Ίβιτς είχε σκοράρει το τελευταίο γκολ και αυτός το πρώτο στη Νέα Φιλαδέλφεια:

«Το να έχεις γράψει ιστορία σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ αλλά και σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο. Ο Ίβιτς είναι ένας θρύλος στη Σερβία και τον θαυμάζω και χαίρομαι που σκόραρα εδώ μετά από αυτόν. Μου το είπε το στατιστικό κάποιος πριν βγω και με κάνει ιδιαίτερα υπερήφανο»

Για το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα:

«Δεν έχω σκοράρει στην καριέρα μου όσες φορές θα ήθελα αλλά έχω βάλει ιστορικά τέρματα στα προηγούμενα κλαμπ ή στην εθνική ομάδα οπότε κρατάω αυτά για εμένα»

Αν υπήρχε άγχος: «Αν δεν θέλεις την πίεση δεν μπορείς να έρχεσαι σε ένα κλαμπ όπως η ΑΕΚ. Σε τέτοια κλαμπ πάντα υπάρχει πίεση. Τα μεγάλα κλαμπ θέλουν και απαιτούν να νικάς συνέχεια. Εγώ θέλω να αναζητώ αυτή την πίεση και να παίζω σε τέτοιες ομάδες»

Για το νέο γήπεδο: «Έχω παίξει σε αρκετά υπέροχα γήπεδα και έχω παίξει σε άσχημα γήπεδα. Δεν ξεχνάω από που έχω ξεκινήσει. Δεν περίμενα να ζήσω τέτοια ατμόσφαιρα. Όλοι το συζητούσαμε μεταξύ μας και ανυπομονούσα να παίξουμε εδώ ματς. Όλοι οι συμπαίκτες μου εκτιμούμε που είμαστε μέρος της ιστορίας της ΑΕΚ»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.