ΠΑΟΚ: Οι τέσσερις που διεκδικούν την ευκαιρία τους

Οι Γιάννης Κάργας, Ιβάν Νάσμπεργκ, Νίκολας Κουαλιάτα και Βασίλι Γκορντεζιάνι αναζητούν τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά στο πρωτάθλημα της SL1 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, την Κυριακή (2/10) κόντρα στον Παναθηναϊκό

Εικοσάδα με τέσσερις παίκτες που δεν έχουν λεπτό συμμετοχής στη SL1 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα (1/10) ο Ρασβάν Λουτσέσκου, σε ό,τι φορά στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Κυριακής (2/10) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μοιραία, λοιπόν, οι Γιάννης Κάργας, Ιβάν Νάσμπεργκ, Νίκολας Κουαλιάτα και Βασίλι Γκορντεζιάνι αναζητούν την πρώτη τους συμμετοχή με την ασπρόμαυρη φανέλα στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και μαζί την ευκαιρία να δείξουν ότι αξίζουν να υπολογίζονται από τον προπονητή τους για τη συνέχεια της σεζόν.

Κατ’ αρχάς, η απουσία του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη από την αναμέτρηση με τους “πράσινους”, που είναι η πρώτη του νεαρού Έλληνα κεντρικού αμυντικού την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αναμένεται να φέρει δίπλα στον Ίνγκι Ίνγκασον έναν από τους Γιάννη Κάργα και Ιβάν Νάσμπεργκ, για να καλύψουν τη δεύτερη θέση στο κέντρο της άμυνας. Ο πρώτος έχει δύο συμμετοχές ως τώρα με τον ΠΑΟΚ, αλλά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Λέφσκι Σόφιας. Ο δεύτερος δεν έχει συμμετοχή σε κάποιον αγώνα με τον “Δικέφαλο”, σε κανένα επίπεδο.

Ο Νίκολας Κουαλιάτα αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ με μεγάλες περγαμηνές από την Ουρουγουάη, για να δώσει λύσεις μεσοεπιθετικά. Χρησιμοποιήθηκε από τον Λουτσέσκου στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Λέφσκι, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα κι έκτοτε έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης σε ό,τι αφορά στην πρώτη ομάδα του “Δικέφαλου”. Τώρα, είναι η στιγμή να διεκδικήσει και πάλι να μπει στο ροτέισον του προπονητή του και να μείνει… μόνιμα σε αυτό.

New entry στην μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ είναι ο Βασίλι Γκορντεζιάνι. Επιθετικός που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του “Δικέφαλου” με 21 συμμετοχές την περασμένη σεζόν στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ και 3 γκολ. Οι “ασπρόμαυροι” δείχνουν να τον πιστεύουν και ο Λουτσέσκου τον κάλεσε στο διάστημα της διακοπής στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας -και μάλιστα του έδωσε και θέση στην αποστολή για το αυριανό ντέρμπι. Δεν είναι βέβαιο ότι θα παίξει. Αν πάρει χρόνο συμμετοχής, όμως, θα είναι η μεγάλη του στιγμή στην Τούμπα και μαζί η πρώτη του ευκαιρία να πείσει ότι ένας ακόμη παίκτης από τις μικρές ομάδες των “ασπρόμαυρων” μπορεί να κάνει καριέρα και στη μεγάλη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.