Ολυμπιακός: Με Μαρσέλο κόντρα σε Ατρόμητο

Ο Μαρσέλο είναι για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού, με τον Μίτσελ να συμπεριλαμβάνει και τον Πασχαλάκη στην 22αδα για Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός αναζητεί την επιστροφή στις νίκες μετά τις 3 Σεπτεμβρίου και το εντός έδρας ματς με τον Ιωνικό. Από τότε πολλά άλλαξαν στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο. Ο Μίτσελ είναι ο νέος προπονητής και στη διάθεση του έχει ένα σαφώς πλουσιότερο ρόστερ. Ο Ατρόμητος είναι ο αυριανός αντίπαλος για την 5η αγωνιστική της Super League (02/10, 16.00, MC LIVE Novasports.gr) και ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε τον Μαρσέλο στην 22αδα, αλλά και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τόμας Βατσλίκ.

Ο Μαρσέλο κατάφερε να βρει τον εαυτό του μέσα από αρκετή δουλειά στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, φώναξε δυνατά “παρών” στις τελεταίες προπονήσεις, συμμετέχοντας κανονικά στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Αυτό αποτέλεσε το “πράσινο φως” που χρειαζόταν ο Μίτσελ, για να τον έχει στις επιλογές του για το ματς με τους Περιστεριώτες. Φυσικά σημαντικό ρόλο έπαιξε και η διάθεση του Βραζιλιάνου να βοηθήσει, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, απ’ τη στιγμή που ένιωθε πολύ καλά με τη φυσική του κατάσταση.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βατσλίκ, Μπα, Ρέτσος, Χάμες και Χουάνγκ Ουι Τζο, αλλά και οι Φορτούνης, Μπόουλερ και Ντε Λα Φουέντε.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίν Mπέομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.