Ολυμπιακός: Δεν είναι το ντεμπούτο που θα ήθελε ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ ξεκινάει τη νέα περιπέτεια του με τον Ολυμπιακό έχοντας αρκετά να λύσει, αλλά και αρκετά να αποδείξει.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιο σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Η τελευταία νίκη του Ολυμπιακού σε οποιαδήποτε διοργάνωση, ήταν εκείνη απέναντι στον Ιωνικό στις 3 Σεπτεμβρίου. Από τότε έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας, έχει αλλάξει προπονητής, έχουν προστεθεί αρκετές μονάδες στο ρόστερ. Μιλάμε λοιπόν για μια διαφοροποιημένη ομάδα, η οποία θα επιχειρήσει να κάνει επανεκκίνηση απόψε κόντρα στον Ατρόμητο (16.00, MC LIVE Novasports.gr).

Ο Μίτσελ σήκωσε τα μανίκια και δούλεψε αρκετά στο επίπεδο της τακτικής, της φυσικής κατάστασης και της ψυχολογίας, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή των εθνικών ομάδων. Οι ατυχίες και οι πολλαπλοί τραυματισμοί, δυσκολεύουν το έργο του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος θα πρέπει να βρει το χαμένο μονοπάτι της νίκης. Η παρουσία του Μαρσέλο στην αρχική 22αδα των Πειραιωτών, αποτελεί από μόνη της μια ψυχολογική ώθηση για την ομάδα, ωστόσο αυτό που θα φέρει τους τρεις βαθμούς είναι η ουσία.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και ν’ αποφύγει τα λάθη, για να παρουσιάσει βελτιωμένο πρόσωπο κόντρα στους Περιστεριώτες. Η αλλαγή αγωνιστικής νοοτροπίας είναι κρίσιμη, ενώ σημαντικό ρόλο εκτός απ’ τη διάθεση θα παίξει και η εικόνα των παικτών – προσωπικοτήτων. Τα λόγια του Σωκράτη Παπασταθόπουλου για τις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των παικτών την τελευταία εβδομάδα, δείχνουν πως οι περισσότεροι έχουν κατανοήσει την κρισιμότητα του αγωνιστικού Οκτώβρη.

Σε ό,τι αφορά το σχήμα, ο Μίτσελ δεν προτίθεται να προχωρήσει σε εκπλήξεις. Κάτω απ’ τα γκολποστ θα ξεκινήσει ο Τζολάκης, ενώ στην άμυνα θα βρεθούν οι Βρσάλικο, Σισέ, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ. Ο Εμβιλά θα είναι ζευγάρι με τον Σαμασέκου, ενώ μπροστά τους θα κινηθούν οι Μπιέλ, Μασούρας και Γκάρι Ροντρίγκεζ. Στην κορυφή θα είναι ο Ελ Αραμπί.

Άβιλα, Ιν Μπέομ, Μπουχαλάκης, Μαρσέλο και Μπακαμπού διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.