Μίτσελ: “Θα αποδείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός”


Ο Μίτσελ θα κάνει ντεμπούτο το μεσημέρι της Κυριακής (02/10, 16.00, MC LIVE Novasports.gr) στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό, με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Ο Ισπανός τεχνικός έχει ν’ αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, μετά τις υποχρεώσεις των παικτών με τις εθνικές τους ομάδες. Συγκεκριμένα οι Ρέτσος και Μπα είναι εκτός δράσης έχοντας τραυματιστεί στον Ρέντη. Σε ό,τι αφορά τους διεθνείς, ο Τόμας Βατσλίκ τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο και θα χειρουργηθεί. Οι Ουί-Τζο και Ιν Μπέομ Χουάνγκ, αλλά και ο Χάμες είναι στα pits λόγω ενοχλήσεων. Δεν είναι οι ιδανικές συνθήκες για ντεμπούτο, αλλά έτσι θα πορευτεί ο Μίτσελ.

Για το ματς της 5ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο είπε:

“Να περιμένετε έναν Ολυμπιακό όπως πρέπει να είναι πάντα. Καταρχήν, θα σεβαστούμε τον αντίπαλο, όπως κάνουμε πάντα, όποιος κι αν είναι αυτός. Δεύτερον, θα αποδείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Έχουμε πολύ μεγάλη ευθύνη όλοι όσοι βρισκόμαστε σε αυτή την ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη περιμένοντας από τους άλλους να του κάνουν «δώρα». Έχει παλέψει και τα έχει κερδίσει όλα αυτά. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με ταπεινότητα και τον μέγιστο σεβασμό σε όλους”.

Για το αν έχει αποφασίσει για τους 24 παίκτες που θέλει στο ρόστερ: 

“Πραγματικά δουλεύουμε πάρα πολύ καλά πάνω σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε αποφασίσει να δώσουμε μια ευκαιρία σε πολλούς ποδοσφαιριστές που πραγματικά μας έχουν εκπλήξει θετικά και δουλεύουν πολύ καλά. ‘Έτσι θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για να δουλεύουμε με διαφορετικούς ποδοσφαιριστές σε κάθε παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές έχουν αποδείξει πως σέβονται όλες τις αποφάσεις μου και έχουν δεσμευτεί. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκτιμήσουμε”.

Για τις απουσίες στο κέντρο της άμυνας: 

“Έχουμε δύο κεντρικούς αμυντικούς αυτή τη στιγμή που μπορούμε να στηριχτούμε πάνω τους, όμως έχουμε και τους παίκτες της ακαδημίας. Δεν είναι κάτι καινούργιο ούτε πρέπει να σας προκαλεί κάποια έκπληξη το γεγονός πως μου αρέσει να δουλεύω με ποδοσφαιριστές από την ακαδημία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.