ΠΑΟΚ: Σε αναμονή για Κουλιεράκη

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ακολούθησε και σήμερα (30/9) ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (2/10) θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση των "ασπρόμαυρων"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένοι να περιμένουν την αυριανή (1/10) τελευταία προπόνηση της ομάδας εν όψει του ερχόμενου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2/10), για την 6η αγωνιστική της SL1, στην Τούμπα, για να έχουν ξεκάθαρη άποψη, αν μπορούν να υπολογίζουν στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη για το κέντρο της άμυνας των “ασπρόμαυρων”. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ακολούθησε και σήμερα (30/9) ατομικό πρόγραμμα, οπότε η παρουσία του στην αναμέτρηση με τους “πράσινους” θα κριθεί αύριο.

Όπως ενημέρωσε σχετικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Δύο μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική της Super League 2022-23 κι η προετοιμασία του ΠΑΟΚ κορυφώνεται με στόχο το τρίποντο.

Η προπόνηση της Παρασκευής (30.09) περιελάμβανε πέρα από την προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, ασκήσεις που αφορούσαν την επιθετική τακτική, την ανάπτυξη και τους αυτοματισμούς, με το τελευταίο κομμάτι να αφιερώνεται σε οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση. O Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ στο γήπεδο ατομικά δούλεψε κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο (01.10) θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.