ΟΑΚΑ: Σεμινάριο Safe In Sports στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Υφυπουργείου Αθλητισμού «Α΄ Βοήθειες στον Αθλητισμό - Safe in Sports», σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και το Ο.Α.Κ.Α., πραγματοποίησε Σεμινάριο εκπαίδευσης στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Συλλόγου ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο Προπονητικό Κέντρο «Γ. Καλαφάτης», στο Κορωπί.

Το καινοτόμο πρόγραμμα, το οποίο υποστηρίζεται από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, προσφέρει σύγχρονες τεχνικές διάσωσης και πρώτων βοηθειών στον αθλητισμό και έχει ως πρωταρχικό μέλημα την εκπαίδευση και την επιμόρφωση της αθλητικής οικογένειας.

Στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στο Προπονητικό Κέντρο του Παναθηναϊκού συμμετείχαν γυμναστές, προπονητές, φυσιοθεραπευτές και ιατροί της ομάδας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Dr Αντώνιος Αυγερινός, ο οποίος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της συνεργασίας ανάμεσα στον Ε.Ε.Σ. και το Υφυπουργείο Αθλητισμού για το «Safe in Sports και τόνισε ότι το συγκεκριμένο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα, σε συνεργασία με τον Ε.Ε.Σ., θα προσφέρει κάτι πολύ σημαντικό σε εθνικό επίπεδο.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός για την άψογη φιλοξενία και την εμπιστοσύνη. Με το αίτημά τους άνοιξε ένας τρόπος σκέψης για το πώς θα προσεγγίσουμε συλλόγους που έχουν μεγάλα επιτελεία με επαγγελματίες του αθλητισμού. Να ευχαριστήσουμε τον Ε.Ε.Σ. για την πρώτη μας συνεργασία η οποία αποτελεί ελπιδοφόρα προσπάθεια για το μέλλον», δήλωσε ο Γιώργος Στεφανουδάκης, υπεύθυνος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Safe In Sports», χειρουργός ορθοπεδικός και επικεφαλής της Επιτροπής του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. για την «Κατ΄ Εξαίρεση Θεραπευτική Χρήση».

Το «Safe In Sports» απευθύνεται σε καθηγητές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, προπονητές, φυσιοθεραπευτές και ιατρούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.