ΠΑΟΚ: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του ντέρμπι

Από αύριο (29/9) αρχίζει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό

Τα εισιτήρια του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός μαπίνουν σε κυκκλοφορία από αύριο Πέμπτη 29/9 και το κόστος τους κυμαίνεται από 15 ευρώ στα πέταλα έως 100 ευρώ στις θύρες VIP. Η διάθεση θα γίνει αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, με τα εκδοτήρια να λειτουργούν μόνο για παραλαβή προαγορασμένων εισιτηρίων και μόνο την μέρα του αγώνα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη ( 29.09 ) στις 12:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για την 6η αγωνιστική της Super League 2022-23 που θα διεξαχθεί την Κυριακή ( 02.10 , 21:30 ) στο γήπεδο της Τούμπας .
Θύρα Τιμή
1 50 €
2.3 40 €.
4 15 €
5,6 25 €
7,7Α,8 15 €
VIP 3ou, VIP 4ου 100 €

Κανάλια Πώλησης
A. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων Ονοματεπώνυμο κατόχου – Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου ( έγγραφο ταυτοποίησης ) – AMKA
Β . Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων – Ονοματεπώνυμο κατόχου – Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου ( έγγραφο ταυτοποίησης ) – AMKA

Διευκρινίσεις
• Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν ανήμερα του αγώνα ( 09 : 00-22 : 00 ) αποκλειστικά και μόνο για την παραλαβή των εισιτηρίων / εισ διαρκείας που αγοράστηκαν μέσω web .
• Όσοι φίλαθλοι προβούν σε ηλεκτρονική αγορά και επιλέξουν την παραλαβή « print @ home / eticket » , μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με τη χρήση του QR code στο κινητό τους .
• Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει περιορισμός των 4 εισιτηρίων ανά λογαριασμό .
• Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 ( σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων ) . Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και του εισιτήριου ,
• Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη ( συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2010 ) , με την προϋπόθεση ότι οι κηδεμόνες των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε έγγραφο ταυτοποίησης , πιστοποιητικό στο οποίο θα αναγράφεται η ηλικία του παιδιού .
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας , θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης ( διαβατήριο δίπλωμα οδήγησης ) .»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.