Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης, ο Μαρσέλο και οι…άλλοι

Ο Ολυμπιακός είναι σε φάση ανασυγκρότησης με τον Φορτούνη, τον Μαρσέλο και τους Λάϊντνερ και Σαμασέκου έτοιμους για να μπουν στην αγωνιστική δράση.

Ο Ολυμπιακός είναι σε φάση ανασυγκρότησης με τον Φορτούνη, τον Μαρσέλο και τους Λάϊντνερ και Σαμασέκου έτοιμους για να μπουν στην αγωνιστική δράση.

Ο Μίτσελ από την πρώτη στιγμή που πήγε στου Ρέντη έδειξε ότι υπολογίζει στον Κώστα Φορτούνη, κάτι που αναμένεται να φανεί άμεσα και στην πράξη, αφού είναι αρκετά πιθανό να δούμε τον Φορτούνη να βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ατρόμητο, για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό.

Εκτός όμως από τον Τρικαλινό μέσο, άλλοι τρεις είναι προ των πυλών της ένταξης τους σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Μαρσέλο, Σαμασέκου και Λάιντνερ δείχνουν έτοιμοι να μπουν αποστολή αλλά και διεκδικήσουν σύντομα θέση στο αρχικό σχήμα.
Με τα έως σήμερα δεδομένα, ο Μαρσέλο δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι στην αποστολή για τον αγώνα εναντίον της Καραμπάγκ στο Καραϊσκάκης (6/10).

Ο Σαμασέκου είναι έτοιμος αγωνιστικά, καθώς συμμετείχε σε τρία παιχνίδια της Χόφενχαϊμ στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο στις αρχές της σεζόν και τα τελευταία εικοσιτετράωρα έπαιξε μισή ώρα ως αλλαγή στο ματς Μάλι – Ζάμπια 1-0, ενώ αναμένεται να παίξει και στο δεύτερο φιλικό κόντρα στην Ζάμπια.

Ο Λάιντνερ εντυπωσίασε με το Ισραήλ κόντρα στην Αλβανία και με δεδομένο ότι αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ, δεν θ’ αργήσει να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό, ίσως και βασικής ενδεκάδας. Ο Ρέαμπτσιουκ χρειάζεται ανάσες και ο νεαρός μπακ δείχνει έτοιμος να παίξει ακόμη και βασικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.