ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 1 -1: Φιλική ισοπαλία αλλά και καίρια απώλεια (hls)

Αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό ο Μπράντον Τόμας αφήνοντας τον "Δικέφαλο" με έναν επιθετικό μια εβδομάδα πριν από το ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα

Το … “ξεμούδιασμα” του ΠΑΟΚ μέσω της φιλικής αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό (σ.σ. 1-1 ΝάρεϊΣαϊντ) στο γήπεδο της Τούμπας τελικώς δε βγήκε σε καλό στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Κι αυτό γιατί πέρα από τα όποια συμπεράσματα είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του από ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα δεν είχαν πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής απώλεσε τον έναν εκ των δύο διαθέσιμων επιθετικών της ομάδας με – όπως όλα δείχνουν – θλάση στον δικέφαλο. Ο λόγος για τον Μπράντον Τόμας, που αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του ώστε να προκύψει και το χρονοδιάγραμμα της απουσίας του.

Πλέον ο Ρουμάνος τεχνικός μένει μόνον με τον Νέλσον Ολιβέιρα κι αναγκαστικά θα επιστρατεύσει εναλλακτική λύση για την κορυφή της επίθεσης από τον ΠΑΟΚ Β΄.

Στο αμιγώς αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης ο “Δικέφαλος” ξεκίνησε το ματς με τους Ζ. ΖίφκοβιτςΣάστρεΚάργαςΝάσμπεργκΡ. ΣοάρεςΣβαμπΦ. Σοάρες, Ελ ΚαντουρίΡικάρντοΚουαλιάταΟλιβέιρα, απείλησε με αξιώσεις στο 12′ με σουτ του Κουαλιάτα που σταμάτησε στο δοκάρι και βρέθηκε πίσω στο σκορ 18′ από φάση που ξεκίνησε από λάθος στη μεσαία γραμμή. Με την έναρξη του δεύτερου σαρανταπενταλέπτου θέση στον αγωνιστικό χώρο πήραν ο Ταλιχμανίδης αντί του Ζίφκοβιτς κι ο Τόμας αντί του Ρικάρντο. Λίγο αργότερα, πέρασαν στο ματς τόσο ο Μουργκ, δείχνοντας πως από τη στιγμή που παρέμεινε στην ομάδα επανενεργοποιείται, ο Τσαούσης, αλλά κι ο Νάρεϊ, με γκολ του οποίου διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Σαφώς πιο ενδιαφέρον το Β’ ημίχρονο με τους Σερραίους ν’ “απαντούν” με δοκάρι στην αντίστοιχη ευκαιρία του Κουαλιάτα και τον ΠΑΟΚ να έχει τέσσερις σημαντικές στιγμές για να σκοράρει, δύο με τον Κάργα, τον Τόμας και τον Σβαμπ.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς (60′ Ταλιχμανίδης), ΣάστρεΝάσμπεργκΚάργαςΡάφα Σοάρες (67′ Τσαούσης), ΣβαμπΦιλίπε Σοάρες (67′ Μουργκ), Ελ ΚαντουρίΡικάρντο (46′ Μπράντον, 85′ Ολιβέιρα), ΚουαλιάταΟλιβέιρα (67′ Νάρεϊ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.