ΠΑΟΚ: MVP με ΟΦΗ ο Νάρεϊ

Πολυτιμότερος στο παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Super League o Νάρεϊ.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αποφάσισε ότι ο Νάρεϊ ήταν ο MVP της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής του Ραζβάν Λουτέσκου με ποσοστό 73,31% αναδείχθηκε πολυτιμότερος για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θυμίζουμε ότι ο Νάρεϊ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο Ηράκλειο μόλις στο 8ο λεπτό.

Aναλυτικά:

Ο Κάλεντ Νάρεϊ αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” για την 5η αγωνιστική της Super League 2022-23.

O ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο ήταν κυρίαρχος. Έφτιαξε πολλές φάσεις, δεν επέτρεψε στον ΟΦΗ να απειλήσει την εστία του Κοτάρσκι , αλλά βρήκε μόνο ένα γκολ και το πλήρωσε στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Διαμαντής με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1, στερώντας από την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου δύο βαθμούς. Πρωταγωνιστής για τον Δικέφαλο ο Κάλεντ Νάρεϊ. Ο Γερμανός ήταν απολαυστικός σε ένα ακόμα παιχνίδι. Ήταν αυτός που πήρε τη μπάλα από τον Αντρέ Βιεϊρίνια στο 8ο λεπτό και με ένα υπέροχο γκολ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, ενώ γενικά έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, πάλεψε σε κάθε φάση κι ήταν μόνη απειλή για την άμυνα των Κρητικών, όντας συνεπής και στα μετόπισθεν. Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Νάρεϊ συγκέντρωσε το 73,31% των ψήφων του κοινού και πήρε ένα ακόμα βραβείο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.