Ντορόν Λάιντνερ: «Έλαμψε» με την Εθνική Ισραήλ (vid)

Ο Ντορόν Λάιντνερ, ήταν πολύ καλός με το Ισραήλ κόντρα στην Αλβανία κι άφησε υποσχέσεις για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις με…τον Ολυμπιακό.

Ο Ντορόν Λάιντνερ, ήταν πολύ καλός με το Ισραήλ κόντρα στην Αλβανία κι άφησε υποσχέσεις για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις με…τον Ολυμπιακό.
Ο Ντορόν Λάιντνερ δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει χρόνο συμμετοχής με τον Ολυμπιακό, στην Ελλάδα. Στο παιχνίδι της Εθνικής Ισραήλ όμως με την Αλβανία, ήταν πολύ καλός αν και απόλυτα φυσιολογικά δεν είναι ακόμη έτοιμος, αφού δεν έχει αγώνες στα πόδια του.
Ο Λάιντνερ επέστρεψε στη δράση, παίζοντας για 73’ και αν και έδειξε να μην έχει αγωνιστικό ρυθμό, ήταν σωστός στις προσπάθειές του.
Η συνολική του εικόνα ήταν πολύ θετική. Για αυτό τον λόγο βαθμολογήθηκε με το υψηλότατο 7,2 από το ranking της UEFA στο ματς με τους Αλβανούς, στο οποίο ωστόσο δεν έμεινε για όλο το 90λεπτο.
Ο Λάιντνερ μέτρησε 14/17 πάσες, ενώ είχε και 3 κλεψίματα, έκανε 4 σέντρες και μόλις 1 λάθος. Κατέγραψε 7,8 χιλιόμετρα στο γήπεδο, κράτησε τη θέση του σωστά και ανέβηκε σε κάθε ευκαιρία, παίρνοντας καλό βαθμό συνολικά, σε αυτή τη νίκη της ομάδας του με 2-1.
Έχοντας πλέον και το Ρουμανικό διαβατήριο, με τον Μίτσελ να τον έχει στα πλάνα του, ο νεαρός ακραίος μπακ χρειάζεται αγώνες ώστε ν βρει ρυθμό και να προσφέρει αυτά που μπορεί, σε μια θέση που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.