ΑΕΚ: Φιλική νίκη με τον Απόλλωνα στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Σιντιμπέ

Η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο «Σεραφείδειο» γήπεδο στα Σπάτα.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο «Σεραφείδειο» γήπεδο στα Σπάτα.

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας πέτυχε το μοναδικό γκολ, ενώ ανεπίσημο ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΕΚ, έκανε ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, που αποκτήθηκε πρόσφατα από την «Ένωση». Ο Γάλλος πήρε χρόνο συμμετοχής προκειμένου να βρεθεί πιο γρήγορα σε καλό αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Άμραμπατ, αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και έγινε αλλαγή στο 29ο λεπτό και πλέον απομένει να δούμε το μέγεθος του προβλήματος.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 50ο λεπτό ο Θεοδόσης Μαχαίρας, έπειτα από ωραία ενέργεια και σέντρα σουτ από αριστερά, με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να έχει συμμετοχή στη φάση, καθώς μπήκε σε αυτήν για να πάρει την κεφαλιά, δεν τα κατάφερε για λίγο, όμως μπέρδεψε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Έναρξη α’ ημιχρόνου.
16’ Ο Σίγκνεβιτς έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Αθανασιάδης έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε σταθερά.
28’ Ο Γκατσίνοβιτς εκτέλεσε κόρνερ, ο Γιόνσον πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, όμως η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία χωρίς κανείς από τους συμπαίκτες του που ακολούθησαν τη φάση να προλάβουν να βάλουν την προβολή.
31’ Ο Φράνσον έκανε ένα δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής, αλλά ο Ντομίνγκες πρόλαβε να διώξει με το πόδι του τη μπάλα που είχε πορεία προς το τέρμα!
37’ Ο Σίγκνεβιτς έκανε ένα σουτ από αριστερά έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη.
39’ Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και την πρώτη απομάκρυνση, ο Παπαγεωργίου έκανε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε εντυπωσιακά.
40’ Ο Χριστόπουλος μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε και το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε λίγο άουτ.
45+3’ Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.
50’ Ο Μαχαίρας συνέκλινε προς τα μέσα από αριστερά, έκανε μια σέντρα – σουτ, ο Γκατσίνοβιτς δεν κατάφερε για εκατοστά να πιάσει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα που είχε πορεία προς το τέρμα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.
60’ Έπειτα από φάση διαρκείας, ο Γκατσίνοβιτς έκανε ένα σουτ από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα πέρασε άουτ!
71’ Ο Κρητικός έκανε ένα δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από το τέρμα του Αθανασιάδη.
90+1’ Λήξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ραντόνια, Μουκουντί, Μήτογλου, Σιντιμπέ (72’ Μουστακόπουλος), Γιόνσον (58’ Σιμάνσκι), Φράνσον, Μουστακόπουλος (58’ Ελίασον), Άμραμπατ (29’ Γκατσίνοβιτς), Μαχαίρας (58’ Αραούχο), Χριστόπουλος Απ..

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.: Σόρτσαν, Κοροβέσης (29’ Οντόνε), Παπαγεωργίου, Τσαμούρης, Φατιόν, Ντομίνγκες, Λούχινγκερ, Λούι, Σίγκνεβιτς, Εσπάνια, Τσελεπίδης. Αγωνίστηκαν και οι Χαλίμι, Κρητικός, Ερέρα, Μωραΐτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.