Πάλμα “Χαρούμενος για τον Έντουιν (σ.σ. Ροντρίγκες)” (pic)

Σε ρυθμούς .... λάτιν ο διεθνής άσος του Άρη που ετοιμάζεται για το μεγάλο φιλικό της Ονδούρας με την Αργεντινή του Μέσι

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν έχει αυτές τις ημέρες στη διάθεσή του ο τεχνικός του Άρη, Άλαν Πάρντιου είναι ο Λουίς Πάλμα.

Ο ικανότατος 22χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έχει περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για το φιλικό ματς της Ονδούρας κόντρα στην Αργεντινή. Με αφορμή την παρουσία του, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και συγκεκριμένο στο “deportes televicentro” αρχικά σχολιάζοντας την επικείμενη αναμέτρηση σημειώνοντας το εξής: «Καμία εθνική ομάδα δεν σκέφτεται να χάσει. Θέλω να κερδίσω και ελπίζω όλοι οι συμπαίκτες μου να είναι σε αυτή τη σελίδα».

Και στη συνέχεια η συζήτηση πήγε στον συμπατριώτη του και πλέον πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα των “Κιτρίνων”, Έντουιν Ροντρίγκες για τον οποίο και είπε: «Αισθάνομαι χαρούμενος για τον Έντουιν, για τον αγώνα που έδωσε για να παίξει στην Ευρώπη. Προσπαθούμε να περάσουμε χρόνο και ελπίζω να προσαρμοστεί γρήγορα στον σύλλογο και να πάρει το συμβόλαιό του. Υπάρχει πολύ ταλέντο στη χώρα μας, αλλά υπάρχει έλλειψη υποστήριξης. Πολλοί από εμάς ανοίγουμε δρόμους ώστε κι άλλοι παίκτες να έχουν την ευκαιρία να φύγουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.