Άρης: Το βάρος στο κέντρο από τον Πάρντιου

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η δουλειά στον Άρη, με τον Άλαν Πάρντιου να προσπαθεί να περάσει στην ομάδα στοιχεία της φιλοσοφίας του.

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει αρκετό χρόνο στον Άγγλο προπονητή, προκειμένου να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του στοιχεία του παιχνιδιού, όπου ο Άρης παρουσίαζε έλλειμμα. Ένα από αυτά εντοπίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής, πρόβλημα που παρουσιάστηκε από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Άλαν Πάρντιου περιμένει τον Πίτερ Ετέμπο, το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, να ενσωματωθεί στην ομάδα, καθώς θεωρεί πως θα δώσει σημαντικές λύσεις στη μεσαία γραμμή.

Σημαντική θα είναι και η επιστροφή του Σέικ Ντουκουρέ, ο οποίος παραμένει στα… πιτς, επιβαρυμένος από τα διαδοχικά παιχνίδια και το βάρος του κέντρου που μοιραία έπεσε πάνω του.

Από τη στιγμή που επιστρέψουν και οι δύο, τότε ο Άγγλος προπονητής αφενός θα έχει περισσότερες ποιοτικές λύσεις, αφετέρου θα λυθεί σε σημαντικό βαθμό το κενό που παρατηρείται στη μεσαία γραμμή του Άρη, από τη στιγμή μάλιστα που οι Ντιόπ και Νταμπό παρουσιάζουν αστάθεια στην απόδοση τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης