ΑΕΚ: Στην Ελβετία ο Τσούμπερ, εξιτήριο για Τζαβέλλα

Με τον Γιώργο Τζαβέλλα να παίρνει εξιτήριο και τον Γενς Γιόνσον να κάνει θεραπεία η προπόνηση της ΑΕΚ την Τρίτη. Άδεια για Τσούμπερ.

Η τρέχουσα εβδομάδα είναι free κατά κάποιο τρόπο για την ΑΕΚ και τους παίκτες που θα παραμείνουν στα Σπάτα λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων για το Nations League. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι παίκτες της ΑΕΚ θα χαλαρώσουν με τον Ματίας Αλμέιδα να συνεχίζει τη δουλειά πάνω στις αδυναμίες της ομάδας του.

Σε ότι έχει να κάνει με τους τραυματίες, ο Γιώργος Τζαβέλλας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και άρχισε θεραπεία, ενώ οι Γενς Γιόνσον και Θεοδόσης Μαχαίρας γυμνάστηκαν ατομικά.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος πήρε άδεια από τον Αλμέιδα και έφυγε για την Ελβετία για να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα και να συνεχίσει εκεί το ατομικό του πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, εκτός από τους διεθνείς που είναι οι Μάνταλος, Ρότα, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Βίντα, Πινέδα, Λιβάι Γκαρσία, Τζούντα Γκαρσία, Θεοχάρης, Κοσίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.