Άρης: Γκρέι και Πάλμα εναντίον Μέσι, Μπράμπετς VS Ρονάλντο!

Απέναντι στους πλέον σημαντικούς αντιπάλους στον κόσμο, τον Λίο Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αναμένεται να βρεθούν τις προσεχείς ημέρες οι Αντρέ Γκρέι, Λουίς Πάλμα και Γιακούμπ Μπράμπετς

Σημαντικά ραντεβού έχουν τις προσεχείς ημέρες οι Αντρέ Γκρέι, Λουίς Πάλμα και Γιακούμπ Μπράμπετς! Οι δύο πρώτοι αναμένεται να βρεθούν απέναντι στον Λίο Μέσι, ενώ ο τρίτος κόντρα στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο λόγος, βεβαίως, είναι τα παιχνίδια που έχουν οι Εθνικές ομάδες της Τζαμάικα και της Ονδούρας με αντίπαλο την Εθνική Αργεντινής και η Εθνική Τσεχίας με την Εθνική Πορτογαλίας.

Οι τρεις παίκτες του Άρη κλήθηκαν στις Εθνικές ομάδες των χωρών τους και ήδη έχουν αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθούν σε αυτές. Ο Αντρέ Γκρέι, εφόσον αγωνιστεί στο φιλικό της Εθνικής Τζαμάικα με την Αργεντινή την προσεχή Τετάρτη (28/9) στο Red Bull Academy Training Field 1 του New Jersey των ΗΠΑ, τότε ενδεχομένως θα έχει αντίπαλο τον Μέσι. Το ίδιο και ο Πάλμα, αν αγωνιστεί στο φιλικό της Εθνικής Ονδούρας με την Αργεντινή, που είναι προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο 24/9 στο Hard Rock Stadium της Φλόριντα των ΗΠΑ.

Σε ό,τι αφορά στον Μπράμπετς, το παιχνίδι μεταξύ των Εθνικών ομάδων Τσεχίας και Πορτογαλίας είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 24/9, στην Eden Arena, στην Πράγα. Είναι επίσημο και γίνεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου του Nations League. Είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες, καθώς στη βαθμολογία η Πορτογαλία είναι στη δεύτερη θέση του ομίλου με 7 βαθμούς και η Τσεχία στην 3η, με 4 βαθμούς. Ο Ρονάλντο, θυμίζουμε, έχει κληθεί στην Εθνική, οπότε είναι πολύ πιθανό οι δύο παίκτες να βρεθούν αντίπαλοι.

Στην Εθνική ομάδα του Καμερούν έχει κληθεί και ο Ενκουλού, για τον διεθνή φιλικό αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής (23/9) με αντίπαλο το Ουζμπεκιστάν, αλλά και για το δεύτερο στη σειρά φιλικό παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης (27/9) κόντρα στη Νότια Κορέα. Αρχικά, υπήρχε ενημέρωση ότι είχε κληθεί στην Εθνική Νιγηρίας και ο Πίτερ Ετέμπο, όμως, στον Άρη πληροφορήθηκαν εκ νέου ότι τελικώς είναι εκτός κλήσεων και τον περιμένουν νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πέρα από τους τέσσερις διεθνείς, που θα λείπουν στο μεγαλύτερο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος της SL1, οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Άλαν Πάρντιου. Σήμερα (20/9), οι “κίτρινοι” έχουν ρεπό και επιστρέφουν στις προπονήσεις από αύριο. Παρών κανονικά αναμένεται να είναι στο πρόγραμμα προπόνησης και ο Σεΐκ Ντουκουρέ, του οποίου οι ιατρικές εξετάσεις χθες στο γόνατο ήταν “καθαρές”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.