Βόλος – Ιωνικός 2-0 : Θέμα ψυχολογίας κι αποτελεσματικότητας! (hls)

Ο Βόλος νίκησε δίκαια με 2-0 τον Ιωνικό στο Πανθεσσαλικό στάδιο με γκολ των νεοαποκτηθέντων Οζέγκοβιτς (14') και Λούνα (53')

Ήταν ένα ματς που θα κρίνοντας σε σημαντικές λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα την αποτελεσματικότητα αλλά και την σωστή ψυχολογική διαχείριση της αναμέτρησης!

Από τα πρώτα λεπτά η ομάδα της Μαγνησίας έδειχνε περισσότερο ευδιάθεση, αγωνιστικά, και σαφώς λιγότερο πιεσμένη ψυχολογικά.

Αυτό μετουσιάστικε σε μια υπεροχή, στο ξεκίνημα του ματς, που είχε αποτέλεσμα καθώς σε μια εξαιρετική εκδήλωση επίθεσης ο Σέρβος Οζέγκοβιτς σκόραρε για 2η φορά στην 2η εμφάνισή του στο Ελληνικό πρωτάθλημα!

Δίχως να ενθουσιάζουν, στη συνέχεια. οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο του ματς ενώ οι αντίπαλοί τους έμοιαζαν να θέλουν αλλά να μην μπορούν να βρούνε έναν καλό ρυθμό αντίδρασης! Ίσως βέβαια να ήταν αλλιώς τα πράγματα εάν στην καλύτερη επίθεσή τους στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν και πιο τυχεροί! Στο 21′ ο Μίλο σούταρε στέλνοντας τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι! Στην επαναφορά ο Μύγας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς ήταν σε θέση οφσάίτ!

Στην επανάληψη η ομάδα του Βόλου βρίσκοντας περισσότερους χώρους για να βγούνε στην επίθεση, έφτασαν σε ένα κομβικό σημείο στο 2ο γκολ!

Ο Λούνα βρέθηκε με τη μπάλα στα πόδια στο ύψος της περιοχής και με δυνατό συρτό σουτ “νίκησε” τον Χουτετσιώτη!

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Ιωνικού προσπάθησε να δείξει σφιγμό με πρωταγωνιστή τον Γερμανό Οφόσου, αλλά σε 2-3 τελικές προσπάθειες δεν μπόρεσαν να σκοράρουν!

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Βόλος ΝΠΣ – Ιωνικός 2-0 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Τα στιγμιότυπα του αγώνα “,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8wOS8xOC8yMC8wNl8yM182MzI3N2EzZjFkMTg3LmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M32S”,”uploadDate”:”2022-09-18T20:04:10.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=3y8om249ji07mppg&playlistId=v-cmzsn01b4m7l”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.