Νιόπλιας: «Θα γίνουμε καλή ομάδα» (vid)

Ο Νίκος Νιόπλιας εξέφρασε την ικανοποίηση για το πρώτο βαθμό των κρητικών απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ.

«Παλέψαμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, ο βαθμός είναι αυτός που μετράει, θα γίνουμε καλή ομάδα. Προσπαθούμε καθημερινά αλλά είναι δύσκολο, ήρθαν παίκτες καθυστερημένα, έχουμε τραυματίες, είναι δύσκολα τα πράγματα. Είμαι χαρούμενος καθώς πήραμε τον βαθμό. Έχω εμπειρία μεγάλη, έχω διαχειριστεί πολλές καταστάσεις στην καριέρα μου, αλλά το φετινό δεν το έχω ξαναζήσει, καθώς δεν μπορώ να οργανώσω ένα γκρουπ παικτών για να μπορεί να βγει να παίξει στο γήπεδο.»

«Πώς να διαχειριστώ τον Μεχντί Ζερκάν που ήρθε την Τετάρτη ή τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο που ήρθε την Πέμπτη; Τι να διαχειριστώ; Είναι πολύ δύσκολο για μένα και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος. Προσπαθήσαμε και κυνηγήσαμε το παιχνίδι, δεν τα παρατήσαμε»

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια στη COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια στη COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8wOS8xOC8xOC8yMV8yNV82MzI3NjFhNTE5NjVhLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M6S”,”uploadDate”:”2022-09-18T18:19:47.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=3y8om249ji07mppg&playlistId=v-cmzqfe51mlx5″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.