Αναστασίου: “Είχαμε ευκαιρίες, όμως…”

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο Αγρίνιο στάθηκε στο ότι ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε

Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Παναιτωλικός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. “Εάν δεν τις αξιοποιούμε, έχουμε πρόβλημα”, είπε κάποια στιγμή ο προπονητής του Παναιτωλικού.

Αναφερόμενος στην ΑΕΚ είπε ότι ήταν καλύτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια της. 

Στην αρχή των δηλώσεών του στην Cosmote, είπε: “Θέλω να πω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Στα μάτια μου ήταν πολύ καλύτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια της. Είχαμε ένα πλάνο εμείς. Θέλαμε να το ακολουθήσουμε”.

Πρόσθεσε: “Σε μία στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε γκολ. Είχαμε ευκαιρίες, όμως εμείς εάν δεν τις αξιοποιούμε έχουμε πρόβλημα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Όμως θα πρέπει να πατήσουμε περισσότερο στη… γη. Ειδικά μεσοεπιθετικά είχαμε θέματα”.

Συμπλήρωσε: “Έχουμε διακοπή τώρα και πρέπει να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην επιστροφή. Πρέπει να δουλέψουμε και στην άμυνα αν θέλουμε να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Δεν έχω παράπονα από τα παιδιά. Έδωσαν το μάξιμουμ και συγχαρητήρια στον κόσμο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.