Αλμέιδα: “Αξίζαμε να νικήσουμε”

Ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο Αγρίνιο στάθηκε στην επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες όπως και στη δουλειά και στο πάθος

Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν ικανοποιημένος μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού. Ο Αργεντινός τεχνικός ήταν ικανοποιημένος και για το αποτέλεσμα αλλά και για την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του. 

Στην αρχή των δηλώσεών του, στην Cosmote, είπε: “Θεωρώ πολύ σημαντικό να επιστρέψουμε στις νίκες μετά από μια ήττα. Πολλές φορές μπορεί να μένουμε σε ένα αποτέλεσμα αλλά βλέπω ότι η ομάδα βελτιώνεται. Κάθε φορά οι ιδέες μας στον αγωνιστικό χώρο είναι πιο ξεκάθαρες. Όλοι είναι σημαντικοί. Αξίζαμε να νικήσουμε. Ημασταν πρωταγωνιστές, ο αντίπαλος κλείστηκε και περίμενε αλλά μπορούσαμε να σπάσουμε την άμυνα. Ξέρουμε σε κάθε περίπτωση να σταματήσουμε τις αντεπιθέσεις του Παναιτωλικού”.

Πρόσθεσε: “Κάθε φορά που η ομάδα παίρνει τη νίκη εγώ το δέχομαι γιατί κρινόμαστε κάθε φορά από το αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολο να νικάς στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει μια διαδικασία, μια δουλειά και το να πιστέψουν οι παίκτες στον προπονητή και απαιτείται χρόνος. Στα πέντε παιχνίδια έχουμε κερδίσει τα τρία, αλλά ακόμα δεν έχω αισθανθεί κάποιον αντίπαλο να είναι ανώτερος από εμάς. Πρέπει πάντα να διορθώνουμε λάθη ακόμα και μετά από νίκες”.

Συμπλήρωσε: “Θέλω να επαναλάβω κάτι: οι μάγοι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν. Όλα έχουν να κάνουν με τη δουλειά, με το πάθος, με τη συγκέντρωση. Να ξέρει ο κόσμος ότι κάθε παίκτης που παίζει θα δίνει τη ψυχή του, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ προπονητής. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά, όλοι είμαστε χαρούμενοι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.