Ατρόμητος-Λαμία 0-0: «Νίκησε» στις ευκαιρίες (hls)

Αναποτελεσματικός ο Ατρόμητος που έφτασε τους 8 βαθμούς, τρίτη ισοπαλία για την Λαμία που συνεχίζει χωρίς νίκη. Από μια φάση στο δοκάρι είχαν γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι.

Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη του, την προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στον Ιωνικό και παρά την συντριπτική πλειοψηφία των ευκαιριών που είχε, η Λαμία έφυγε από το γήπεδο του Περιστερίου, με τον βαθμό της ισοπαλίας, στο «λευκό» αποτέλεσμα της αναμέτρησης για την 5η αγωνιστική της Super League.

Η ύστατη ευκαιρία των γηπεδούχων, με την απευθείας εκτέλεση φαουλ του Γκονζάλεθ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων (δοκάρι από απευθείας εκτέλεση φάουλ), ολοκλήρωσε τον… κύκλο των φάσεων για να πετύχαιναν, τουλάχιστον, ένα γκολ. O Ατρόμητος έφτασε τους 8 βαθμούς και η Λαμία που συνεχίζει χωρίς νίκη, έχει τρείς από ισάριθμες ισοπαλίες.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε 5 καλές ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός και κυρίως ο Κλωναρίδης που βρέθηκε σε θέση βολής δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 11′ ο Κλωναρίδης έκανε το σουτ εκτός περιοχής από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στον Κορνέζο και έφυγε κόρνερ, ενώ στο 19′, ο Ρομπάιγ με τον Φριτζόνσον συνεργάστηκαν, ο Γάλλος, έκανε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Δυο λεπτά, αργότερα, οι γηπεδούχοι είχαν τρίτη καλή ευκαιρία, με τον Κλωναρίδη να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ του ήταν και πάλι άστοχο.

Η «απάντηση» της Λαμίας στις ευκαιρίες του Ατρομήτου, ήρθε στο 32′. Ο Σλίβκα γύρισε την μπάλα από τα δεξιά, ο Μανούσος την άφησε, ο Ντε Βινσέντι έκανε το πλασέ, όμως ήταν αδύναμο και μπλόκαρε σταθερά την μπάλα, ο Γιαννιώτης. Στο 34′, από την κάθετη πάσα του Ρομπάιγ στον Κλωναρίδη, στο πλασέ του επιθετικού του Ατρομήτου, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Σαράνοβ και στο 45′ ο Κλωναρίδης μέσα στην περιοχή πάσαρε στον Κιάρτανσον, ο οποίος καθυστέρησε και στο σουτ του Ισλανδού, η μπάλα κόντραρε στον Αντέτζο.

Το δεύτερο ημίχρονο, άρχισε με ευκαιρία της Λαμίας που «άγγιξε» το γκολ. Ο Ντε Βινσέντι πήρε την κεφαλιά έπειτα από σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα που πήρε υψηλή τροχία, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαννιώτη. Η πρώτη τελική του Ατρομήτου στην επανάληψη, ήταν η άστοχη η κεφαλιά του Κιάρτασον, έπειτα από το γύρισμα του Ρομπάιγ (62′).

Στο 67′ Ο Ατρόμητος έπαιξε γρήγορα στην μετάβαση της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση, ο Κεσχρίντα βρήκε χώρο, έκανε το σουτ, με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σαράνοβ και στην επόμενη φάση, ο νεοεισελθέντας στο παιχνίδι, Ασκόβσκι, έκανε καλό σουτ, εντός της περιοχής και Γιαννιώτης απέκρουσε.

Η Λαμία είχε την δεύτερη ευκαιρία της στην επανάληψη, από λάθος της αντίπαλης άμυνας, στο 74′, με τον Γιακουμάκη που προσπάθησε να προλάβει την έξοδο του Γιαννιώτη και ο τερματοφύλακςς του Ατρομήτου να αποσοβεί τον κίνδυνο.

Στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων, ο Χατζησαϊας εείχε ένα αξιόλογο πλασέ-“γύρισμα” από το ύψος της μικρής περιοχής (90+1′), με την άστοχη κατάληξη της μπάλας και η μεγάλη ευκαιρία στον επίλογο του αγώνα, ήταν το δοκάρι που είχε ο Γκονζάλεθ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ (90’+5′).

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Κεσχρίντα, Γκονζάλεθ, Φριντζόνσον (79′ Μουνίθ), Κουέν, Ρομπάιγ (88′ Τζοβάρας), Κλωναρίδης (62′ Τζαβίδας), Κιάρτανσον (62′ Ροτάριου).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοβ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Σλίβκα (79′ Τσούκαλος)-90+3′ Μπάμπης), Ντε Βινσέντι (58′ Γιακουμάκης), Μανούσος (58′ Ασκόβσκι).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ HIGHLIGHTS


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.