ΠΑΟΚ: Επίθεση και “κούρσα” για δύο (stats)

Ο ΠΑΟΚ παίζει εκτός έδρας με τον ΟΦΗ-Η διαχείριση του Ραζβάν Λουτσέσκου μέχρι τώρα με Νέλσον Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας στην κορυφή της επίθεσης

Στο προηγούμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, ο Νέλσον Ολιβέιρα έπαιξε για πρώτη φορά βασικός στη σεζόν. Ο τραυματισμός του στη διάρκεια της προετοιμασίας τον είχε αφήσει εκτός δράσης στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι και όταν άρχισε το Πρωτάθλημα, ο Πορτογάλος επιθετικός δεν ήταν έτοιμος 100% ώστε να είναι στο αρχικό σχήμα. 

Από την άλλη, είναι ο Μπράντον Τόμας. Ο Ισπανός επιθετικός αποκτήθηκε μετά τη μετεγγραφή του Τσόλακ στη Ρέιντζερς και μετά τον τραυματισμό του Ολιβέιρα.

Στα παιχνίδια με τη Λέφσκι δεν ήταν 100% έτοιμος (μόλις λίγες μέρες ήταν στην ομάδα) και είναι χαρακτηριστικό ότι έπαιξε μόνο στο πρώτο παιχνίδι. Στο παιχνίδι στη Σόφια είχε πάρει τη θέση του Κούτσια στο 71’. Στη ρεβάνς, στην Τούμπα, δεν είχε παίξει καθόλου.

Ο Μπράντον Τόμας είναι αυτός που άρχισε βασικός το Πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ. Επαιξε βασικός στα τρία πρώτα παιχνίδια (με Παναιτωλικό, Ατρόμητο και Αρη) ήρθε από τον πάγκο στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής που ήταν βασικός ο Ολιβέιρα

Το 63ο λεπτό 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει με τη διαχείριση των δύο παικτών για μία θέση να δώσει ρυθμό και στους δύο. Και στα 4 παιχνίδια Πρωταθλήματος μέχρι τώρα, ο ένας έκανε αλλαγή τον άλλον. Κανείς από τους δύο δεν έχει παίξει σε ολόκληρο το παιχνίδι

Επίσης, αν εξαιρέσει κάποιος το παιχνίδι της πρεμιέρας, ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός που ο Ολιβέιρα μπήκε στο παιχνίδι στο 71’, σε όλα τα άλλα, η αλλαγή έγινε στο 63ο λεπτό. 

Τη 2η και 3η αγωνιστική (απέναντι σε Ατρόμητο και Άρη), ο Μπράντον Τόμας βγήκε στο 63’ και μπήκε ο Νέλσον Ολιβέιρα, την 4η αγωνιστική (απέναντι στη Λαμία), ο Ολιβέιρα βγήκε στο 63’ και μπήκε ο Μπράντον Τόμας. 

Στο πινακάκι που ακολουθεί, καταγράφονται οι επιδόσεις των δύο παικτών μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα, σύμφωνα με τα στατιστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής.

Νέλσον ΟλιβέιραΚατηγορίαΜπράντον Τόμας
4Παιχνίδια4
1Βασικός3
157′Λεπτά 240′
Γκολ1
2Τελικές4
Χαμένες ευκαιρίες2


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.