ΟΦΗ: Ήττα για την Κ19 από τον ΠΑΟΚ

Ο ΟΦΗ κ19 ηττήθηκε από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ με 1-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League K19.

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η Κ19 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K19.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με φάσεις και από τις δυο ομάδες, οι οποίες ολοκλήρωσαν το α’ ημίχρονο χωρίς να πετύχουν γκολ (0-0).

Στο 46’ο ΟΦΗ έχασε σημαντική ευκαιρία να προηγηθεί με το σουτ του Γεωργαλή να καταλήγει εκτός της εστίας του Μοναστηρλή.

Στο 75’ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ, όταν μετά από στατική φάση, η μπάλα κατέληξε στον Γκιτέρσο, o οποίος με κεφαλιά σε κενή εστία έκανε το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Πατεμτζή έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όμως ο αντίπαλος γκολκίπερ είχε απάντηση στο σουτ του Ζαχαριουδάκη, με το 0-1 να διατηρείται μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το ματς με αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς στο 85’ ο Ζαχαριουδάκης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

K19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής) – Μιράσι, Καρανδινός, Σημαντηράκης (15’ λ.τ. Χότζα), Χνάρης, Σαλούστρος, Ρολάκης, Μάρα, Ζαχαριουδάκης, Γεωργαλής (65’ Μακράκης), Φαϊτάκης, Φανουράκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.