Αναζητά νίκη για να ανασάνει βαθμολογικά η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ με δύο ήττες στην εκκίνηση της Super League θέλει μόνο νίκη στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό προκειμένου να μην απομακρυνθεί κι άλλο από την κορυφή.

Οι δύο ήττες από Παναθηναϊκό και Βόλο έχουν δημιουργήσει απόσταση έξι βαθμών από την κορυφή της Super League για την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, που δήλωσε πως με τη δουλειά μπορεί η Ένωση να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, πηγαίνει σε ένα γήπεδο για να παίξει με μια ομάδα που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Με τον Γιόνσον να μένει εκτός αποστολής και το κενό του να πρέπει να καλυφθεί, καθώς η ΑΕΚ θα χάσει σημαντικά στοιχεία από το παιχνίδι του Δανού, όπως και αυτό του Τσούμπερ, η ΑΕΚ θα ψάξει την δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στη σεζόν. Μια νίκη που την έχει ανάγκη τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για να απαλλαχθούν οι παίκτες της από το άγχος, καθώς σε μια νέα απώλεια η διαφορά από την κορυφή θα αυξηθεί. Με δεδομένο ότι μπαίνουμε σε εβδομάδα διακοπής ο Αλμέιδα θα έχει περισσότερο χρόνο να δουλέψει με τους παίκτες του και να ενσωματώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στη φιλοσοφία της ομάδας.

Φαν Βέερτ, Σιντιμπέ, Μουκουντί, αλλά και ο Ελίασον ήρθαν τελευταίοι στην Ένωση, με τον Ολλανδό επιθετικό και τον Σουηδό εξτρέμ να μπαίνουν απευθείας στα βαθιά. Με νίκη στο Αγρίνιο, η δουλειά της ΑΕΚ θα γίνει με μεγαλύτερη ηρεμία, όπως φυσικά και για τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός εννοείται πως έχει τη στήριξη της διοίκησης και δεν υπάρχει αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του, ωστόσο, τα αποτελέσματα είναι αυτά που φέρνουν χαμόγελα και ηρεμία ή το αντίθετο. Και η ΑΕΚ έχει ανάγκη καλά αποτελέσματα για να δουλέψει με ηρεμία και καλή διάθεση για να πετύχει ο Αργεντινός όσα θέλει μέσα στο γήπεδο.

Σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, ο Ελίασον και ο Λιβάι Γκαρσία θα καλύψουν τα κενά των Τσούμπερ και Γιόνσον, με τον Γκατσίνοβιτς να έρχεται στα χαφ και τους δύο πρώτους να παίζουν στις πλευρές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.