ΑΕΚ: Η έκπληξη του Αραούχο στον μικρό Χρήστο στην “Αγιά Σοφιά” (vid)

Ο Σέρχιο Αραούχο απέδειξε για ακόμα μία φορά πως εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι και εξαιρετικός άνθρωπος, προσφέροντας μια μοναδική στιγμή σε έναν μικρό φίλο της ΑΕΚ.

Πριν σχεδόν έξι μήνες, στις 13 Μαρτίου, ο Σέρχιο Αραούχο είχε χαρίσει μια μοναδική στιγμή στα ελληνικά γήπεδα, προσφέροντας στο ημίχρονο του αγώνα ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ στο “Απόστολος Νικολαϊδης” τη φανέλα του σε έναν μικρό φίλαθλο. Οι περισσότεροι σκέφτηκαν ότι ο τυχερός πιτσιρικάς για να βρισκόταν στην Λεωφόρο θα ήταν και φίλαθλος του Παναθηναϊκού.

Η αλήθεια είναι όμως πως ο μικρός Χρήστος δεν είναι Παναθηναϊκός, αλλά φίλαθλος της ΑΕΚ και εκείνη τη βραδιά είχε βρεθεί στο γήπεδο μαζί με τον πατέρα του, Θοδωρή ο οποίος είναι φίλαθλος του “τριφυλλιού“.

Κατάφερα να εντοπίσω τον 8χρονο φίλο της ΑΕΚ και να επισκεφθούμε μαζί με την Λίλα Κουντουριώτη το νέο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, να βρεθεί στις εξέδρες του, να καθίσει στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο, να περπατήσει δίπλα στον αγωνιστικό χώρο και να βρεθεί δίπλα στον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή. Τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο Αργεντινός του επεφύλασε μια μοναδική έκπληξη την οποία ο Χρήστος θα τη θυμάται σε όλη του τη ζωή… Και εμείς στα κανάλια Novasports είμαστε περήφανοι που μέσω της δουλειάς μας καταφέραμε να δώσουμε χαρά σε ένα μικρό παιδί. Όπως επίσης οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Σέρχιο Αραούχο που έκανε πράξη την σκέψη μας!

Δείτε το σχετικό video:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.