Βουλγάρικα ΜΜΕ: “Ντρόπιασε τη χώρα ο Καμπάκοφ, επηρέασε το αποτέλεσμα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ” (pic)

Για "διαιτησία-ντροπή" του Γκέοργκι Καμπάκοφ στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ κάνουν λόγο τα Μέσα στον βουλγάρικο Τύπο.

Η ΑΕΚ εξέφρασε άμεσα τα παράπονά της για την διαιτησία του Καμπάκοφ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την Δευτέρα είχαν σειρά τα Μέσα της Βουλγαρίας, τα οποία “επιτέθηκαν” στον συμπατριώτη τους για τη διαιτησία στο ντέρμπι.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα inews.bg «ο Καμπάκοφ ντρόπιασε τη Βουλγαρία με τα λάθος σφυρίγματά του» και προσθέτει: «οι “κιτρινόμαυροι” είναι σοκαρισμένοι με τις αποφάσεις του που μετέτρεψαν τον ρέφερι σε πρωταγωνιστή του ντέρμπι επηρεάζοντας το αποτέλεσμα».

«Ο Καμπάκοφ που λανθασμένα και περιέργως έγινε ο πρώτος ρέφερι στη χώρα μας, πήρε μέρος σε ένα απίστευτο σκάνδαλο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και έγινε διάσημος για αρνητικό λόγο και στη γειτονική μας χώρα. Πρώτα σφύριξε ένα σκανδαλώδες πέναλτι με το οποίο η γηπεδούχος ομάδα ισοφάρισε και λίγο αργότερα έδωσε στον Παναθηναϊκό ακόμα ένα για μια διεκδίκηση ώμο με ώμο και μάλιστα εκτός περιοχής. Με αυτά τα πέναλτι ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1 και οι φιλοξενούμενοι δικαίως αισθάνονται ότι τους έκλεψαν και γι’ αυτό εξέφρασαν την οργή τους» αναφέρει το ρεπορτάζ του inews.bg.

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ της βουλγαρικής ιστοσελίδας στέκεται στην κίτρινη του Πινέδα σχολιάζοντας: «Οι “κιτρινόμαυροι” τρελάθηκαν και για την κίτρινη κάρτα του Πινέδα επειδή χόρεψε στους πανηγυρισμούς μετά το γκολ που σημείωσε», ενώ προσθέτουν μεταξύ άλλων πως «στην επιτροπή διαιτησίας στη Βουλγαρία πρέπει να ντρέπονται για την απόδοση του Καμπάκοφ στην Αθήνα. Για ακόμα μια φορά αυτός ο διαιτητής αποδεικνύει ότι δεν κάνει για τέτοιου είδους καυτά παιχνίδια. Δεν είναι τυχαίο ότι η FIFA τον έκοψε και ότι το ισχυρό λόμπι αποδείχθηκε αδύναμο να τον στείλει να διευθύνει στο Μουντιάλ του Κατάρ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.