ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Δύο γκολάρες επανέφεραν τα χαμόγελα (hls)

Την πρώτη εντός έδρας νίκη της στη Super League σημείωσε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη με γκολ των Πινέδα και Άμραμπατ.

Με κορυφαίο τον Γιόνσον και σκόρερ τους Πινέδα και Άμραμπατ, η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ο Πινέδα άνοιξε το δρόμο για τη νίκη με εκπληκτικό γκολ στο 39′, ενώ ο Άμραμπατ στο 87′ “σφράγισε” τη νίκη με σουτ μέσα από την περιοχή.

Σπουδαίο παιχνίδι από τον Γιόνσον, ο οποίος ανασταλτικά ήταν αξεπέραστος, ενώ βοήθησε και στο δημιουργικό κομμάτι.

Έφτασε τους 6 βαθμούς η ΑΕΚ, παραμένει χωρίς νίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα πλάνα των προπονητών

Ο Ματίας Αλμέιδα άφησε στην άκρη το αγαπημένο του 3-6-1, επιλέγοντας ενδεκάδα με σύστημα 4-3-3. Ο Αργεντινός έβαλε στο τέρμα τον Στάνκοβιτς, δεξιά τον Ρότα, στόπερ τους Βίντα, Τζαβέλλα, αριστερά τον Χατζισαφί, στα χαφ τους Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, δεξιά τον Γκατσίνοβιτς, αριστερά τον Τσούμπερ και στην κορυφή τον Σέρχιο Αραούχο.

Από την άλλη ο Θανάσης Στάικος παρέταξε τον ΠΑΣ Γιάννινα με σύστημα 4-3-3, τον Σούλη στην εστία, στην άμυνα τους Σόρια, Παντελάκη, Εραμούσπε, Κιάκο, στα χαφ τους Καραχάλιο, Λιάσο, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Ροσέρο στις δύο πλευρέςκαι στην κορυφή ο Παμλίδης.

Κράτησε το μηδέν, πέτυχε και δεύτερο γκολ

Το δεύτερο μέρος άρχισε με την ΑΕΚ να πιέζει όπως έκανε σε όλο το πρώτο και τον Τσούπερ στο 46′ να σουτάρει, αλλά να μην βρίσκει εστία.

Η πρώτη μεγάλη φάση του δεύτερου ημιχρόνου ήταν για τον ΠΑΣ, με τον Σόρια στο 51′ να κάνει το γύρισμα, ο Ροσέρο ήταν αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, αλλά σούταρε πάνω από το τέρμα του Στάνκοβιτς.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι δύο ομάδες όσο κι αν προσπάθησαν μέσα στο γήπεδο δεν κατάφεραν να βγάλουν κάποια καλή στιγμή.

Τρία λεπτά πριν τα 90′, ο Μοχαμαντί που ήρθε από τον πάγκο μπήκε ωραία στην περιοχή, γύρισε στο ύψος του πέναλτι για τον Αμραμπατ, με τον Μαροκινό να εκτελεί και να γράφει το 2-0.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ
(4-3-3): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί – Σιμάνσκι (70′ Ελίασον), Γιόνσον, Πινέδα (83′ Μοχαμαντί) – Γκατσίνοβιτς (70′ Μάνταλος), Τσούμπερ (76′ Άμραμπατ), Αραούχο (70′ Γκαρσία).
ΠΑΣ Γιάννινα (4-3-3): Σούλης – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος – Καραχάλιος, Λιάσος (56′ Ριένστρα), Μπιλμπάο – Μορέιρα (46′ Τζίμας), Ροσέρο (77′ Σταματελόπουλος), Παμλίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.