Ατρόμητος – Παναιτωλικός 1-1 : Σπάταλος Ατρόμητος… αποτελεσματικός Καρέλης

Η αποτελεσματικότητα του Νίκου Καρέλη έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Παναιτωλικό στο εκτός έδρας 1-1 με τον Ατρόμητο. Σπάταλοι οι γηπεδούχοι στις περισσότερες αλλά και πάλι λίγες καλές ευκαιρίες τους.

Ένα τρελό, τρελό, πεντάλεπτο

Το πρώτο εικοσάλεπτο είχε αργό ρυθμό με τον Ατρόμητο να μοιάζει η πιο επικίνδυνη ομάδα. Ξαφνικά όμως, μέσα σε ένα πεντάλεπτο άλλαξαν όλα στο παιχνίδι.

Ο Ατρόμητος έφτιαξε δύο φάσεις μέσα σέ ένα λεπτό με τους Μουνίθ (31′) και Ροτάριου (32′) να είναι άστοχοι και στην αμέσως επόμενη φάση ο Καρέλης έδωσε προβάδισμα στον Παναιτωλικό.

Ο Έλληνας φορ πέτυχε το δεύτερο γκολ του φέτος νικώντας σε τετ-α-τετ τον Γιαννιώτη για το 0-1 (33′) με την πρώτη τελική προσπάθεια εντός εστίας για τους Αγρινιώτες.

Στο 35ο λεπτό ο διαιτητής Σιδηρόπουλος έδειξε κόκκινη κάρτα στον Ντουάρτε για δυνατό μαρκάρισμα αλλά με την χρήση VAR άλλαξε την απόφαση του σε κίτρινη κάρτα.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξει άλλη απειλή για τις δύο εστίες.

Ισοφαριση, ηρεμία, ισοπαλία

Με την πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου ο Ατρόμητος έφερε το ματς στα ίσα. Με καταπληκτική κάθετη μπάλα ο Κούεν έβγαλε τετ-α-τετ τον Ροτάριου ο οποίος από κοντά σημείωσε το 1-1 (51′).

Ο Ατρόμητος συνέχισε να είναι η πιο επικίνδυνη ομάδα στο γήπεδο με τον Γιάννη Αναστασίου να προσπαθεί στον πάγκο να βρει λύσεις για να βοηθήσει επιθετικά τους Αγρινιώτες.

Μια κεφαλιά του Ροτάριου (68′) κατέληξε κόρνερ για τους γηπεδούχους ενώ ένα σουτ του Ρουμάνου δεν πέρασε από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων (83′) και μια προσπάθεια του Τζαβίδα μπλόκαρε εύκολα ο Ανέστης.

Ατρόμητος (4/3/3) : Γιαννιωτης – Κεσχρίντα, Σουάρεθ (76′ Μαυρομάττης), Χατζησαΐας, Ντε Μποκ – Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ (80′ Φριντζόνσον)- Κιάρτανσον (84′ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (80′ Τζοβάρας), Ροτάριου

Παναιτωλικός (4/3/3) : Ανέστης – Αποστολάκης (72′ Λιάβας), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης (72′ Χουχούμης)- Μλάντεν, Ντουάρτε, Φλόρες – Σενγκέλια (58′ Κολοβός), Ντάγκο (85′ Μάρτενσον), Καρέλης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.