Επόμενη κίνηση ο επιθετικός για την ΑΕΚ

Μετά την απόκτηση του Νίκλας Ελίασον η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στην ανεύρεση ενός επιθετικού για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Ο Νίκλας Ελίασον αποτελεί την τελευταία μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ, η οποία όμως δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα την ενίσχυση για την φετινή σεζόν.

Άλλωστε, φάνηκε από το ματς με τον Βόλο πως η Ένωση χρειάζεται επιπλέον προσθήκες στο ρόστερ της τόσο για να μεγαλώσει το βάθος και να υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές, όσο και για να βρεθεί ένας επιπλέον παίκτης στην επίθεση.

Ο Ελίασον είναι προφανές πως πάει για βασικός στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής στο 3-6-1 του Αλμέιδα, ωστόσο φαίνεται πως πρόβλημα υπάρχει και στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Αραούχο έδειξε πως είναι ένας παίκτης που του αρέσει να κινείται και εκτός περιοχής, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να προσανατολίζονται στην απόκτηση ενός επιθετικού που θα γεμίζει το αντίπαλοκουτί“.

Ήδη στα γραφεία της “κιτρινόμαυρηςΠΑΕ υπάρχουν διάφορα ονόματα για τη συγκεκριμένη θέση, με τον Αργεντινό προπονητή να είναι αυτός που θα έχει την τελευταία κουβέντα.

Μετά την αποδέσμευση και του Καρίμ Ανσαριφάρντ, το πιθανότερο είναι πως οι άνθρωποι της Ένωσης θα κινηθούν για μεταγραφές κι άλλων παικτών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.