Ελίασον: “Θέλω πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, ανυπομονώ για το νέο γήπεδο” (vid)

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έθεσε ως βασικούς στόχους του με την ΑΕΚ, ο Νίκλας Ελίασον.

Ο Νίκλας Ελίασον αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της ΑΕΚ, με τον Σουηδό μπακ-χαφ να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ο Σουηδός επισκέφθηκε για πρώτη φορά τα Σπάτα, ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του αθλητικού κέντρου της ομάδας και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του ΑΕΚ TV.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του ΑΕΚ TV:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε ένα σπουδαίο κλαμπ, με πολύ καλούς οπαδούς. Φαίνεται να υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα γύρω από το κλαμπ, οπότε είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ.

Ελπίζω ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και θα παίξουμε ξανά στην Ευρώπη. Ελπίζω ότι θα έχουμε πολλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια. Ξέρω ότι η ομάδα έχει πολύ παθιασμένους οπαδούς και ότι είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ.

Επίσης, φυσικά, μπαίνει σε ένα σπουδαίο γήπεδο. Ανυπομονώ να δω το νέο γήπεδο, ελπίζω ότι θα έχει πολλούς οπαδούς και θα έχουμε πολλές επιτυχίες μαζί τα επόμενα χρόνια στο νέο γήπεδο.

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ένας πολύ καλός προπονητής, όπως και όλο το τιμ του. Είμαι σίγουρος ότι θα μάθω πολλά απ’ αυτούς και θα πετύχουμε πολλά μαζί. Ελπίζω ότι θα είμαι έτοιμος να παίξω το συντομότερο δυνατό.

Θέλω να πω στους οπαδούς ένα ευχαριστώ για τα μηνύματα με τα οποία με υποδέχθηκαν. Και πάντα θα δίνω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω απλά να πω ευχαριστώ και ότι είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.