ΑΕΚ: Τι αλλάζει ο Αλμέιδα με τον Βόλο;

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον Βόλο στη Ριζούπολη και ο Αλμέιδα κάνει τις δικές του σκέψεις για το ματς του Σαββάτου.

Με δεδομένο ότι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς φαίνεται πως θα λείψει για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι της ΑΕΚ, από αυτό με τον Βόλο δηλαδή στη Ριζούπολη, ο Ματίας Αλμέιδα καταστρώνει τα πλάνα του αν και υπάρχουν ακόμα δύο προπονήσεις μέχρι τη σέντρα.

Για το Σαββατιάτικο ματς, η αλήθεια είναι πως λίγο πολύ τα πράγματα είναι γνωστά. Ο Αλμέιδα, που προέβη σε μια ιδιαίτερη κίνηση ανθρωπιάς, γνωρίζει τι επιλογές έχει διαθέσιμες και από τη στιγμή που το σύστημα θα είναι ίδιο, 3-5-2 ή αν προτιμάτε 3-6-1 και οι αλλαγές που μπορούν να γίνουν είναι μετρημένες.

Το μεγάλο ερώτημα είναι κατά πόσο είναι έτοιμος να αγωνιστεί ο Αρόλντ Μουκουντί. Από πλευράς φυσικής κατάστασης ο Καμερουνέζος δεν υστερεί καθόλου, υστερεί όμως σε ρυθμό αφού δεν έχει ούτε φιλικά παιχνίδια στα πόδια του, άρα είναι δεδομένο πως σε αυτό το κομμάτι θα είναι πιο πίσω από τους νέους του συμπαίκτες.

Το άλλο ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι εάν θα διατηρηθεί στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής ο Νόρντιν Άμραμπατ, που είναι και το επικρατέστερο σενάριο ή αν θα επιλεχθεί ο Λιβάι Γκαρσία. Ο επιθετικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο βέβαια θα μπορούσε να πάρει θέση και στην επίθεση πίσω από τον Σέρχιο Αραούχο, αλλά όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν λίγο πολύ στην προπόνηση της Πέμπτης.

Οι αλλαγές πάντως στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς με τον Βόλο, αν γίνουν τελικά, θα είναι ελάχιστες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.