ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Μουκουντί

Ο Αρόλντ Μουκουντί έφτασε πριν από λίγη ώρα στο Ελευθέριος Βενιζέλος για λογαριασμό της ΑΕΚ με σκοπό να έχει τις τελικές επαφές πριν την υπογραφή του συμβολαίου του.

Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα αφίχθη στην Αθήνα ο Αρόλντ Μουκουντί για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο Καμερουνέζος στόπερ χαμογελαστός και ευδιάθετος ήρθε με σκοπό να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπομέρειες πριν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την “Ένωση”.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά και περάσει και τις ιατρικές εξετάσεις με επιτυχία, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια τρία ή τέσσερα χρόνια. Ακόμα δεν είναι γνωστό το αν θα μείνει ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν ή θα υπάρξει κάποιο αντίτιμο.

Οι “στεφανουά” πάντως δε μπορούν να “αντέξουν” το βαρύ συμβόλαιό του που αγγίζει τις 800.000 ευρώ, ειδικά τώρα που θα παίζουν στην δεύτερη κατξγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Ο Μουκουντί πάντως θέλει να γίνει παίκτης της ΑΕΚ ώστε να έχει χρόνο συμμετοχής τέτοιο που θα αναγκάσει τον τεχνικό της Εθνικής Καμερούν να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Μουντιάλ του Κατάρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας