ΠΑΟΚ-Βόλος 3-1: Νίκη Δικεφάλου στην πρόβα τζενεράλε (vid)

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-1 τον Βόλο Ν.Π.Σ.

Σε παιχνίδι πρόβα τζενεράλε εν όψει της επικείμενης έναρξης του Πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Βόλο Ν.Π.Σ. στην Τούμπα με 3-1. Το παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων των θυρών. 

Στο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ έπαιξαν και ο Ελ Καντουρί και ο Ολιβέιρα (ο Ολιβέιρα σκόραρε κιόλας) παίκτες που είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών στο προηγούμενο διάστημα, τραυματισμούς που τους ξεπέρασαν.

Ο ΠΑΟΚ στο αρχικό σχήμα είχε τον Κοτάρσκι στην εστία και τετράδα στην άμυνα τους Λύρατζη, Ίνγκασον, Κάργα, Τσαούση, από τα δεξιά προς τα αριστερά. Σβαμπ και Ντάντας συνέθεσαν τους χαφ με τον Αουγκούστο στο «δέκα» και τους Κουαλιάτα – Μπίσεσβαρ στις δύο πτέρυγες. Στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Μπράντον Τόμας. 

Ο Ισπανός ήταν αυτός που έδωσε και την ασίστ στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ για το 1-0 του Δικεφάλου στο 20ό λεπτό της αναμέτρησης που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο 30ό λεπτό της αναμέτρησης απέσυρε τον Αουγκούστο βάζοντας στη θέση του τον Νάρεϊ που επίσης έπαιξε για τριάντα λεπτά όταν και έδωσε τη θέση του στον Α. Ζίβκοβιτς. 

Στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης, από «κλέψιμο» και ασίστ του Ομάρ Ελ Καντουρί (μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο) ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε το 2-0 του ΠΑΟΚ. 

Ο Βόλος έκανε το 2-1 με τον Φερνάντες στο 65’ και ο Κούτσιας, στις καθυστερήσεις, σκόραρε για το 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. 

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Α’ ημίχρονο: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Τσαούσης, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Νάρεϊ, Τόμας.

Β’ ημίχρονο: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον (82′ Παναγιώτου), Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σοάρες, Ελ Καντουρί (75′ Κουαλιάτα), Νάρεϊ (61′ Α.Ζίβκοβιτς ), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (75′ Κούτσιας ).

Η σύνθεση του Βόλου: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Ματίγια, Τσοκάνης, Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς, Βίκτορ Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Σιέλης, Ουεντραόγκο, Μεσκίδα, Τσέλιος, Μπογκντάνοβιτς, Μεταξάς, Τάχατος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.