Άρης: Ανεβάζει στροφές ο Ζερβίνιο εν όψει πρεμιέρας SL

Σε φουλ ρυθμό μπαίνει από αύριο (14/8) στις προπονήσεις του Άρη ο Ζερβίνιο, με στόχο να είναι έτοιμος στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (21/8)

Ο Ζερβίνιο φωνάζει δυνατά παρών από αύριο (14/8) στις προπονήσεις του Άρη! Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός άφησε πίσω του το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο και ξεκινάει δυναμικά την προετοιμασία για τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, την ερχόμενη Κυριακή (21/8), με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Εφόσον όλα πάνε καλά, τότε ο Ζερβίνιο αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος για την ερχόμενη αναμέτρηση και να υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή του, για να πάρει -έστω- τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με τους “κίτρινους”. Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τον παίκτη, αφού θέλει να αποκτήσει σταδιακά αγωνιστικό ρυθμό.

Θυμίζουμε ότι εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετώπιζε και του γεγονότος ότι δεν ήταν έτοιμος αγωνιστικά έχασε τόσο τις αναμετρήσεις με την Γκόμελ, όσο και αυτές που ακολούθησαν με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πλέον, όμως, αισθάνεται καλύτερα και δείχνει μεγάλη διάθεση να πατήσει και πάλι στον αγωνιστικό χώρο σε επίσημο παιχνίδι. Τον βοηθάει σε αυτό και το γεγονός ότι έχει δυναμώσει το πόδι του, όπως φαίνεται από τον τρόπο που συμμετέχει στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης της ομάδας το τελευταίο διάστημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.