Eπασί: “Είμαι φίλαθλος του ΟΦΗ” (vid)

Ο Ντεβί Επασί, λίγο πριν αποχωρήσει από το Ηράκλειο μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για τα όσα έζησε στην Κρήτη και έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους!

Ο Καμερουνέζος διεθνής, πρώην πλέον τερματοφύλακας τoυ ΟΦΗ, Ντεβί Επασί, λίγο πριν αποχωρήσει από το Ηράκλειο μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για τα όσα έζησε στην Κρήτη και έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους!

Αναλυτικά όσα είπε ο Επασί:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους της ομάδας, τους φιλάθλους και όσους αγαπούν τον ΟΦΗ. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία, θα κρατήσω τα πάντα ως ενθύμιο στο μυαλό μου.

Ήταν πραγματική ευχαρίστηση να φορέσω τη φανέλα του ΟΦΗ. Θα πάω στην Σαουδική Αραβία για δύο χρόνια, και μετά ποιος ξέρει; Ίσως έρθω ξανά εδώ, ξέρω ότι οι άνθρωποι με αγαπούν και τους αγαπώ και εγώ. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το μέλλον».

Για την εμπειρία του στον ΟΦΗ σχολίασε:

«Οι άνθρωποι, η ατμόσφαιρα και το Γεντί Κουλέ όταν ήταν γεμάτο ήταν πολύ όμορφα. Ο χρόνος που πέρασα εδώ ήταν πολύ καλός και φυσικά θα έχω καλές αναμνήσεις. Στιγμές που σίγουρα θα θυμάμαι είναι το 3-3 και η εκτός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΕΚ.

Είναι δύο πολύ καλές στιγμές για εμάς και θα μείνουν στο μυαλό μου για πολύ καιρό. Σας εύχομαι καλή επιτυχία για τη νέα σεζόν, θα σας παρακολουθώ και θα είμαι φίλαθλος του ΟΦΗ! Θα είμαστε σε επαφή. Τα λέμε σύντομα»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.